TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: The Ultimate Fighter 23 Finale: Jedrzejczyk vs. Gadelha 2 élő közvetítés

2016.07.08. 17:01 td_interim

the-ultimate-fighter-23-finale-tickets-on-sale-now_589570_opengraphimage.jpg 

Katt.

tdmg_banner.png

Nyomjuk tovább az ipart, itt a UFC gálatriászának középső része, a The Ultimate Fighter bunyóreality-show 23. évadának fináléja, melynek főmeccsén a női szalmasúlyú bajnok, a zseniális Joanna Jedrzejczyk ad revansot a nem kevésbé állat Claudia Gadelhának. Aztán itt debütál a szervezetnél a Bellator könnyűsúlyú bajnoki övét hátrahagyó Will Brooks is, a többek meg elmegy-kategóriások.

A TUF 23 finálé UFC Fight Pass ültetőkártyája 02:00-kor kezdődik, a teljes, FOX Sports 1-es kártya pedig 04:00-kor, de azért ellenőrizzétek le ti is - én a ufc.com-on szereplő BST-időkből váltottam át magyarra, de már kurva fáradt vagyok, és semmi sem biztos, csak a halál meg az adózás. Élő közvetítés itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr308875182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása