TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jones megbukott - UFC 200: Embedded, negyedik, ötödik epizód

2016.07.08. 12:32 td_interim

A műsor rövid történetének legdrámaibb jelenetét rögzítette az Embedded-stáb, amikor Dana White félrehívta Daniel Cormiert, és közölte vele, hogy Jon Jones megbukott a doppingteszten. Az már az esetet követő sajtótájékoztatón is látszott, DC-t mennyire megviselte a meccs elvesztése, de itt esik le igazán, mennyire rosszul érintette a dolog. A UFC 200: Embedded ötödik epizódjában más is történik, de az csak a szokásos, a vlog tulajdonképpen a fent említett jelenettel nyerte el létjogosultságát. A rész leforgatása-összerakása óta már azt is tudjuk, hogy Jones helyére Anderson Silva ugrik be.

A kivételes események miatt vettem előre a sorban később következő ötödik epizódot, de azért a negyediket is érdemes végigpörgetni, Mark Huntért. Mert Hunto továbbra is képtelen nem huntós dolgokat csinálni, itt valami plázában krúzol és imádnivalóskodik. Övé az év beszélgetése is:

óraárus: - Harcos vagy?

Hunt: - Nem, csak sokat eszem.

óraárus: - UFC?

Hunt: - Neem, KFC!

:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr968874694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása