TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Két KO, ami kirántotta a lelket az áldozatokból (videók)

2016.06.30. 11:04 td_interim

img-20160627-wa0012_0_0.jpg

Mindkettő a hétvégi, inkompetensbírós brazil MMA-gálán történt. 

tdmg_banner.png

 

A Jungle Fight 88 mindörökre arról lesz emlékezetes, hogy a nyomorult Douglas Aires bíró zsinórban háromszor is kiüttette Johnny Walker brazil bunyóst, mire szíveskedett leinteni a meccset, de azért történtek ott olyan dolgok is, melyek hasonlóan látványosak, viszont nem felháborodásból lövik az égbe az ember vérnyomását. Az MMAFighting.com összegereblyézett két olyan kiütést a gáláról, melyek egyszerűen kirántották a lelket az áldozatokból.

A gála második meccsén a harmatsúlyú Geraldo de Freitas a 71. másodpercben egy gyors és tökéletesen helyezett jobbossal kikapcsolta Fabio Pachecót:

A főmeccsen pedig a szervezet női harmatsúlyú bajnoka, Amanda Lemos választotta el Mayra Cantuariát az öntudatától, amikor remek ütemben állon térdelte a levitelhez behajoló kihívóját.

Mindkét egycsapásos KO félelmetes: amint beérkezik az ököl, illetve a térd, a támadás rosszabbik végén álló sportoló élettelenül roskad össze. Őket nem üttették tovább a kelleténél, igaz, ahhoz már földöntúlian rossz bírónak kellett volna a ketrecben lennie.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr538856122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása