TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elgázolták, belehalt sérüléseibe Ryan Jimmo

2016.06.27. 11:02 td_interim

20120721_kdl_as9_391_0.jpg

A UFC-veterán 34 éves volt.

tdmg_banner.png

Helyi idő szerint vasárnap délelőtt elütötték Ryan Jimmót a kanadai Edmontonban. A bunyóst kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Bár a rendőrség még hivatalosan nem nevezte meg áldozatként Jimmót, a bunyós nagynénje megerősítette a híreket egy helyi tévécsatornának, és Dana White UFC-elnök is megemlékezett volt alkalmazottjáról.

A tragédia nem baleset volt: Jimmo és egy másik férfi összeszólalkozott egy parkolóban. A UFC-veterán a rövid vita végeztével gyalog indult vissza a kocsijához, mire a volánnál ülő másik sofőr utána indult, felgyorsított, elütötte, aztán elmenekült a helyszínről. A rendőrség keresi a tettest.

A félnehézsúlyú Jimmót 2012-ben igazolta le a UFC, miután 16-1-es mérleget verekedett össze regionális kanadai szervezeteknél. Az első osztályban már nem volt túl sikeres, tavaly májusig három győzelmet aratott, és négyszer szenvedett vereséget. Övé viszont a promóció történetének egyik leggyorsabb kiütése, debütálásán hét másodperc alatt KO-zta Anthony Perosht.

Jimmo jó karatés volt, de tradicionális játékát nem tudta sikeresen átszabni a ketrecre. Utoljára a UFC Fight Night: Condit vs. Alves gálán küzdött, akkor egyhangú pontozásos vereséget szenvedett Francimar Barrosotól. A UFC ezt követően felbontotta a szerződését.

Jimmo karrierje során győzelmet aratott mások mellett Marvin Eastman, a Bellator félnehézsúlyú ex-bajnoka, Emanuel Newton, és a már mindenhol megfordult Igor Pokrajac és Rameau Sokoudjou felett is. Kilenc évig volt profi versenyző, végső mérlege 19-5.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828847238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása