TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Szeptemberben debütálhat CM Punk (frissítve)

2016.06.22. 14:34 td_hriczuakos

background.jpg

Ami nem lenne rossz, tekintve, hogy több mint másfél éve várunk már erre.

tdmg_banner.png

Ariel Helwani szellőztette meg a hírt saját twitter csatornáján, miszerint az UFC azon dolgozik, hogy az UFC 203-as gálájára összerakják a CM Punk vs. Mickey Gall párosítást. Ez ugye már egyszer be lett ígérve korábban, akkor azonban a korábbi WWE-sztár sérülés miatt nem tudta teljesíteni kötelezettségét, így pedig nem tudtuk meg, hogy mire is képes a ketrecen belül. Sokan azóta is kétkedve beszélnek a dologról, több internetes fórumon is olvastam, hogy nagy buktára számítanak Punk részéről. 37 évesen nem lesz könnyű berobbania az élmezőnybe, már ha tényleg ez a terve, amiről korábban egy interjúban beszélt. A párosítás egyelőre még nem lett lefixálva, Helwani szerint is csupán egy lehetőség lenne a Cleveland-ben megrendezésre kerülő UFC 203 programjának bővítésére. Ezen a gálán védheti meg először hazai közönség előtt bajnoki címét a frissen koronázott nehézsúlyú király, Stipe Miocic, aki az élete talán legjobb formájában lévő Alistair Overeem ellen találkozik, aki Greg Jackson csapatában szinte főnixként szállt fel a magasba. Sajnálhatjuk, hogy Lesnar már ekkor valószínűleg ismét a WWE szolgálatában lesz, megnéztem volna egy Lesnar-t és CM Punk-ot egyazon UFC gálán bunyózni.

H.Ákos

Frissítés: egy nappal a poszt élesítése után hivatalossá tették a dolgot, tehát CM Punk vs. Mickey Gall: UFC 203, szeptember 10., Cleveland, Quicken Loans Arena.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688831518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.06.22. 22:12:36

Egymás oldalvizén azé csakcsak beeveznek az UFC ketrecbe a milkós műmájerek, fact!
süti beállítások módosítása