TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night: MacDonald vs Thompson élő közvetítés

2016.06.18. 15:54 td_axl

ufc-fight-night-macdonald-thompson.jpg

Kanada a hely, ahol a két fiatal killer egymást gyilkolja majd.

Az Izland - Magyarország meccs után hajnalra itt a programod. Az adrenalin szinted úgyis magasabb lesz annál, hogy nyugodt álmod legyen, és lehet még ezt fokozni majd egy esetleges vérfürdővel Rory MacDonald és Stephen Thompson meccsén. Ahogy a mérlegeléses cikkben írtuk, ez a két srác nem csupán az UFC váltósúlyának két legtehetségesebb bunyósa, hanem az MMA új generációjának kiemelkedő harcművészei. Rajtuk kívül Cowboy Cerrone és Patrick Cote meccse, valamint a Létourneau vs Calderwood ígérkezik a hajnal szórakoztatásáért felelős ütközeteknek. 

Az UFC Fight Night: MacDonald vs Thompson felvezető kártyája 02:00-kor kezdődik, a főkártya 04:00-kor, élő közvetítés itt és itt található majd. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838819738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása