TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor folytatja, csak előtte meggyógyul

2016.06.18. 11:09 td_axl

fedor-maldonando.jpg

Egy kis pihenésre szüksége is lesz a tegnap este után.

Szentpéterváron tegnap este visszatért Fedor Emelianenko, az Utolsó Császár, ezrek nézték élőben a Fabio Maldonado elleni mérkőzését. Csak erre az egy meccsre kötött szerződést Fedor az orosz EFN szervezettel, vagyis kvázi egy UFC-felvezető meccsnek tekintette mindenki a Fabio elleni meccset. Aztán egy brutális, szoros küzdelem kerekedett az egészből, Fedor többször a kiütéses vereség határán állt, végül többségi pontozással nyerte meg a meccset. A kommentekben ahogy Ti is írtátok, úgy az egész világon csalódottan nézték a meccset a rajongók, Fedor teljesítménye mellett a meccs végeredménye sem nyert osztatlan elégedettséget. A meccs utáni sajttájékoztatón maga az EFN vezetője is elismerte, hogy a döntetlen állt volna közelebb a valósághoz. Maldonado érthetően nem volt elkeseredve, ugyan a pontozólapokon vereséget szenvedett, de az erkölcsi győzelem, ha lehet ilyenről beszélni egyáltalán, akkor az övé. Vagy inkább másképpen fogalmazva, nem az ő teljesítményét magasztalják, hanem Fedor-ban csalódtak borzasztóan nagyot az emberek, ez pedig nem ugyanaz. 

Fedor azt nyilatkozta, hogy lejárt a szerződése az EFN-el, így most minden ajánlat, amit az elmúlt időben kapott, aktualitást nyert és a mindenki számára kedvező kerül kiválasztásra. Vagyis folytatja a bunyót, de előtte még szeretne felgyógyulni a tegnap esti meccs zúzásából. Az USA-ban többen #RipFedor hashtag mellett temetik az esetleges UFC-szerződését, mert szerintük a tegnapi teljesítménye után neki is jobb lenne, ha nem jönne az oktagonba. Vagy ha már jön, akkor ilyen belépő után a TUF házban selejtezze be magát, mint annak idején Kimbo. Azt ugye mondanom sem kell, hogy ez milyen megalázó folyamat lenne Fedor számára, amit nyilván nem is vállalnának be az oroszok. Nyilván az UFC sem, a pénz beszél, Fedor az UFC-ben nagy nézettséget hozott volna, de ezek után ez az árfolyam jelentősen esett. Hogy az EFN belője magát ebbe a hirtelen kialakult vákumba, jelezte, jövőre az USA-ban rendeznek gálát, természetesen ott örömmel látnák Fedort. Feltételezhetően egy másodvonalas bunyós ellen, így pedig akkor mi értelme van ennek az egész a visszatérésének? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr48820422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása