TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: EFN 50: Emelianenko vs. Maldonado élő közvetítés

2016.06.17. 13:32 td_interim

116889.jpg

Katt. 

tdmg_banner.png

Ma megint mérkőzik Fedor Emelianenko, és a legutóbbi, visszatérő meccséhez képest azért több fokozattal normálisabb párosításban: míg Szilveszterkor egy két meccses MMA-újonccal kellett megbirkóznia (haha), addig most, az Eurasia Fight Nights (úgy is, mint Fight Nights: Russia, vagy Fight Nights Global) 50 gálán a UFC-veterán Fabio Maldonado lesz az ellenfele. A brazil alapból félnehézsúlyú, de ez a küzdelem persze utolsócsászársúlyban lesz.

A gála további része sem rossz, az előmeccsen a Bellator nehézsúlyú övétől inaktivitása miatt megfosztott, egyébként még mindig veretlen Vitaly Minakov néz szembe a K-1-veterán, MMA-ban változó szerencsével próbálkozó Peter Grahammel, és a kártyán lejjebb is van pár ismerős név. A nehézsúlyú Kirill "Baby Fedor" Sidelnikovot legutóbb a Rizin FF-ben láthattuk, a félnehézsúlyú Vadim Nemkovot szintén, a könnyűsúlyú Matej Truhanról pedig Halmi Viktor révén vannak szép, Fényes Zsolt révén pedig kevésbé szép emlékeink.

Az EFN 50 17:00-kor kezdődik, remélhetőleg működőképes élő streamet pedig itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr318818034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása