TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Don Frye a UFC-dicsőségcsarnok új tagja

2016.06.06. 17:06 td_interim

ughrguzhrugh.jpg

A választás a UFC 199 során jelentették be.

tdmg_banner.png

Don „the Predator” Frye is tagja a UFC-dicsőségcsarnok idei válaszottjainak. Ezt szombat éjjel, a UFC 199 folyamán jelentették be. A veteránt július 10-én, egy nappal a UFC 200 után, a rajongói expó keretében iktatják majd be.

Don Frye a sport legendája, és az egyik legkeményebb fickó, aki valaha is versengett. Ismert arról, hogy hihetetlen bunyókat produkált, ott van például a Takayama elleni a Pride-ban, ami a mai napig az egyik legőrültebb meccs, amit valaha láttam.

- szól Dana White UFC-elnök közleménye.

Frye igazi régi vágású keményfiú. 9-1-es mérleggel zárt a UFC-ben, ő volt az első, aki három ellenfelét is egy percen belül kivégezte, és az első, aki zsinórban öt meccset nyert idő előtt. Az 1996-os UFC 8, és az ugyanazon évi Ultimate Ultimate tornagyőztese, karrierje során olyanok felett aratott diadalt, mint Gary Goodridge, Tank Abbott és Ken Shamrock. A legtöbben persze Pride-os pályafutása miatt emlékeznek rá, főképp a fent említett Takayama-őrület miatt, melyet TKO-val nyert meg. 

Frye Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira, azaz a tavaly visszavonult Nagy Nog mellett a második bunyós a Dicsőségcsarnok idei választottjai között. A harmadik, már bejelentett név a UFC társalapítójáé, Bob Meyrowitzé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558784446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása