TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tyron Woodley az ATT-ben készül Lawler ellen

2016.06.05. 13:52 td_hriczuakos

20130202_gav_sv5_049_0_standard_730_0.jpg

Igen, pont ott, ahol a bajnok is az edzőtáborát végzi.

tdmg_banner.png

Az UFC 201 főmérkőzésén a váltósúlyú bajnoki cím lesz terítéken, mikor is a bajnok, Robbie Lawler próbálja megvédeni címét a kihívó, Tyron Woodley ellenében. A párosítás már önmagában elég pikánsnak hangzik, ám a helyzetet tovább fokozza, hogy a két harcos ugyanabban a csapatban végzi majd a felkészülést. Woodley a st. louis-i ATT Evolution csapatában edz, mely a floridai nagytestvér egyik kisebb szeletét képezi, melyből egyébként még akad egy pár szerte Amerikában. Ugyanakkor Tyron gyakran utazik Coconut Creek városába, hogy felkészüljön soron következő meccseire, és úgy tűnik, ez legközelebb sem lesz másként. Ez még önmagában nem számítana nagy dolognak, de ahogy fentebb olvashattátok, Lawler is Florida-ban húzza az igát már egy pár éve. Hogy mennyire lehet kínos majd a szitu, arról Woodley beszélt a Sherdog rádiójában:

„Egyik nap felhívott az ATT tulajdonosa, Dan Lambert, és azt mondta, hogy toljam le a seggem Florida-ba. Szóval úgy néz ki, hogy ott töltök majd pár napot, esetleg pár hetet, attól függ, hogy mennyire lesz kellemetlen a dolog. Nem számítok rá, hogy Robbie és én majd együtt beülünk kajálni, nyílván nem leszünk cimborák se. De kölcsönösen tiszteljük egymást, és nem akarunk túlságon nagy felhajtást csapni a soron következő meccs előtt.”

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr908776594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása