TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Lesnar az UFC 200 gálán visszatér

2016.06.05. 18:08 td_axl

lesnar-ufc.jpg

A nagy fehér 5 év után lép ismét az UFC ketrecébe.

Vagy legalábbis minden jel erre utal, na meg egy kisebb balhé is. A tegnapi UFC 199 gála előtt már pusmogtak páran arról, hogy Lesnar és Dana-ék előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a korábbi nehézsúlyú bajnok visszatérése kapcsán. Mikor azonban erről az ESPN konkrétan bekérdezte Dana White-ot, ő cáfolta ezeket az értesüléseket. Ennek ellenére Ariel Helwani újságíró Twitterén nyomta a történetet, több belső, hitelesen forrásra hivatkozva. Ennek az lett a vége, hogy az UFC 199 rendezvényen a biztonságiak megkeresték, és kikísérték az utcára, közben pedig elhangzott az örökre kitiltva minden UFC rendezvényről kijelentés is. Igen, Ariel-ről van szó, aki ugyan megosztó, mégis kiemelkedő alakja az elmúlt évek MMA/UFC újságírói népszerűsítésének az USA-ban. Az UFC valószínűleg azért rágott be és tett egy ilyen hirtelen és drasztikus lépést (na, kire jellemző ez?), mert az UFC 199 egyik szünetében nyomták le a vadi új UFC 200 promó videót, melyben többek között Jones, Cormier, Aldo és Edgar mellett a végén Lesnar is feltűnik, Ariel meg lelőtte a poént. Vagyis kvázi hivatalos a bejelentés Brock Lesnar visszatérése az UFC-hez.

A WWE pedig gyorsan reagált is és közleményben tudatta, hogy Lesnar egyszeri eljövetele várható az UFC-ben, augusztus 21-én ugyanis fixáltan a WWE SummerSlam-ben van jelenése. Mindez azt jelenti, hogy a McGregor vs Diaz 2 kihullása után Dana-ék gyorsan a korábbi aranytojást tojó tyúkra vetődtek, hogy meglegyen a mágikus PPV eladási rekord a jubileumi gálára. Hogy ki ellen tér vissza Lesnar, egyelőre még kérdéses. Pletykálnak egy Frank Mir elleni harmadik buliról, de a napokban sejtelmesen Mark Hunt azt mondta, hogy az UFC arra kérte, legyen formában az UFC 200-ra. És persze ott van a bomba elmélet, miszerint Fedor csak erre a bejelentésre várt, vagyis annyi év után az Utolsó Császár az UFC-be érkezhet a Nagy Fehér ellen. Ebbe már csak a Maldonados meccse rondíthat bele egy sérüléssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr398781848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.06.07. 14:35:37

Csak engem nem erdekelnek ezek a nagy lomha, nulla allokepessegu sertesek? Nagyon ritka a jo nehezsulyu csata es legtobbszor semmilyen technikai tudast nem latni. Meregetik egymast az elejen aztan jon a daralas majd ha nincs KO jon a "foka-harc" en meg tekerem a cigit, hogy teljen mar az ido.
süti beállítások módosítása