TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kicsivel tovább kell várnunk Rousey visszatérésére

2016.06.05. 17:22 td_hriczuakos

r33015_1600x1000cc.jpg

Ronda ugyanis kisebb térdproblémákkal küzd, ám úgy hírlik, nem komoly az ügy.

tdmg_banner.png

Ezt maga Dana White jelentette be, mikor is arról kérdezték, hogy mikor láthatjuk viszont a korábbi aranytojást tojó tyúkot a ketrecben.

„Nagyon remélem, hogy még idén visszatér, bár ami azt illeti, épp a napokban volt orvosnál a térde miatt. Szerencsére nincsen komolyabb baj, csak megvizsgálták, hogy minden rendben van-e. Ha jól tudom, már ismét edzésbe állt. Szóval ha visszatér, akkor szerintem valamikor december környékén, ha nem, akkor marad a következő év eleje.”

Így tehát lassan megdőlni látszik az a terv, hogy Ronda az UFC new york-i debütálásán térjen vissza, és az is valószínű, hogy nem Holly Holm ellen találkozik ismét.

„Ha Miesha marad a bajnok, akkor Ronda ellen küzd majd, csakis címmeccsen fog visszatérni, az ellen, aki épp az övet birtokolja. A sok sérülés miatt új embereket kell találnunk, tehát nem mondanám azt, hogy a Rousey vs. Holm visszavágót kizártnak tartanám. Ronda-nak készen kell állnia, akárki ellen tér is vissza.”

Ti mit gondoltok, melyik párosítás lenne a legizgalmasabb?

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228776644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása