TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Kidőlt Buki ellenfele, de máris megvan a beugrós

2016.06.01. 11:39 td_interim

gn9xvsl_rhq.jpg

Nem marad el Buchinger Iván meccse az M-1 Challenge 67-en.

tdmg_banner.png

 

Az M-1 pehelysúlyú bajnok Buchinger Iván eredeti ellenfele, Magomed Idrisov megbetegedett, és visszamondta a szereplést a szombati M-1 Challenge 67-en. A vezető orosz MMA-szervezet azonban máris megtalálta a helyettesét: Idrisovot a szintén orosz Mikhail Korobkov váltja a kártyán, mindössze ötnapos értesítéssel.

Korobkov 26 éves bunyós, eddigi mérlege 9-1-1. Meccseit az utolsó kettő M-1-eset leszámítva mind kis, regionális szervezeteknél vívta, többnyire Oroszországban. Győzelmeiből hatot fojtással, egyet TKO-val aratott. Különösnek tűnhet, hogy rá esett a választás, mert utoljára múlt pénteken küzdött, az M-1 Challenge 66-on, ráadásul akkor szenvedte el első profi vereségét, pontozással. Hogy mégis miért ő lett a befutó, annak az oka prózaibb nem is lehetne: más egyszerűen nem vállalta el ilyen kései értesítéssel a bunyót Buchinger ellen. A múlt heti vereség miatt viszont az M-1 úgy döntött, hogy ez a bunyó nem címmérkőzés lesz, és az eredeti, főmeccsi pozíció helyett megtették a gála előmeccsének.

Buki azt üzente, hogy sajnálja, hogy kiesett az eredeti ellenfele, de örül annak, hogy van pótlás, és mégis bunyózhat, mert nagyon jó formában érzi magát.

Az M-1 Challenge 67-et szombaton rendezik Bakuban, a főmeccse most már az Alexander Butenko vs. Artem Damkovsky könnyűsúlyú bajnoki címmérkőzés lesz.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr788766492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása