TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Megvan, ki ellen véd címet Buchinger "Buki" Iván (előzetes)

2016.05.01. 11:21 td_axl

Buki pehelysúlyú M-1 Global címét márciusban védte volna. Az időpont csúszott június 4-re, időközben pedig az ellenfele kiléte is kiderült.

Buki tavaly októberben karrierje egyik legkeményebb ellenfelével találkozott Mansour “Tarzan” Barnaoui ellenében. Mansour a szervezet könnyűsúlyú bajnokaként érkezett kvázi címegyesítésre Buki ellen, vagyis az M-1 lejátszotta a McGregor vs RDA meccset otthoni pályán. Így nagyjából érzitek, hogy mekkora bunyót tolt Buki, amit végül agyhangú pontozással megnyert. Eleinte úgy tűnt, hogy idén márciusban tér vissza Buki a ringbe, de az M-1 Global júniusra tolta pehelysúlyú bajnoka címvédését. Időközben Buki így kiment Kubába egy korrekt kis boksz edzőtáborba, amivel nem titkoltan a kéztechnikáin akart csiszolni a szlovákiai magyar harcos. Ezalatt pedig kiderült, hogy Iván legközelebb címét Magomed Idrisov ellen védheti meg Bakuban. Idrisov-ról elég annyit mondani, hogy orosz bunyós, vagyis kőkemény iskolából érkezik.

A sherdog és tapology szerint is 6-0 rekordja van, három éve profi, ebből a szempontból Ivánnak lényegesen nagyobb tapasztalata van. Ami viszont figyelemre méltó, hogy Idrisov tavaly legyőzte Max Coga-t, Iván edzőtársát és barátját az MMA Spirit csapatából. Tavaly nyáron volt szerencsém Coga-t edzésen megnézni Frankfurtban, komoly a srác, vagyis az orosz nem szarral gurigázik. Iván pénteken már ki is utazott az MMA Spiritbe, hogy megkezdje felkészülését címvédésére. WAAAR Buki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr688676876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása