TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Tyson Fury feltette magát az eBayre

2016.05.19. 17:59 td_interim

boxer1-625274.jpg

Mert Tyson Fury.

tdmg_banner.png

A WBA, WBO és IBO nehézsúlyú bajnok Tyson Furynál nincs szórakoztatóbb fazon a bokszban, ha a ringen kívüli teljesítményt nézzük. A brit július 9-én visszavágózik Wladimir Klitschkóval Manchesterben, a meccs előtti bulimotort néhány hete azzal rúgta be, hogy a közös sajtótájékoztatón ledobta a textilt – most erre is sikerült rátenni egy lapáttal idétlenségben, Fury ugyanis feltette magát az eBayre.

ciwbagqw0aamgrf.jpg

„Most nem vagyok jó formában, de nemsokára fantasztikus formában leszek.” - olvasható a tétel leírásában, melynek az állapota használtra van beállítva. A Cigánykirály saját maga 15%-át kínálta a licitálóknak, és az alábbi Instagram-videón magára mint „minden sportok legértékesebb árucikkére” hivatkozik.

 

Fury tegnap kezdte el kelletni magát, és elvileg egy teljes hétig mehetett volna a licit, de a hirdetést mára már leszedte.

A bunyósnak néhány nappal ezelőtt is volt már egy hasonlóan bohóc akciója, akkor azzal haknizott, hogy rémes formában van, egy sparring során háromszor is padlóztatta egy félnehézsúlyú edzőpartnere. Aztán persze kiröhögött mindenkit, amikor bevallotta: az egész csak szopatás volt.

Oké srácok, mindannyiótokat átvertem, nem volt semmiféle leütés – mintha ez nálam egyáltalán lehetséges lenne... Mindenkit átvertem, LOL, nagyon főnöknek érzem magam – várjunk csak, hisz én vagyok a főnök! TovábbLOLolok...

És a twittekbe ágyazott Insta-linkeken tovább folyik a móka, érdemes átkattintani.

Búcsúzóul jöjjön egy friss edzőtermi videó, mindenkinek jó szórakozást hozzá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr138732560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása