TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Badr Hari börtönben töltötte a hétvégét (megint)

2016.05.18. 15:11 td_interim

1280x720-ajr.jpg 

Csak a szokásos.

tdmg_banner.png

Badr Hari lassan már több időt töltött rendőri őrizetben, mint amennyit karrierje során a ringben.

A kick-box rosszfiúját már megint letartóztatták, ezúttal Casablancában. Hari múlt hét csütörtökön landolt a marokkói városban egy Brüsszelből érkező géppel. A rendőrök rögtön a reptéren megállították, csendben elvezették és kikérdezték – majd elengedték. Két nappal később, szombaton aztán letartóztatták: a volt sportoló őrizetben töltötte a hétvégét, majd hétfőn, óvadék ellenében ismét szabadon engedték.

A letartóztatást Hari legutóbbi marokkói balhéjával érdemelte ki: április végén egy marrakeshi hotel bárjában vodkát rendelt, majd mivel a pincér egy pohárral hozott az italból a teljes üveg helyett, feldühödött, a földre lökte a férfit, és megdolgozta ground-and-pounddal. A hotel egy másik alkalmazottja közbe akart lépni, de Hari őt is kórházba küldte.

A korai jelentések szerint Harit már kapásból megérkezésekor, csütörtökön letartóztatták, de ez nem volt igaz. Csak hát ami késik, nem múlik – ahogy Badr hülyesége sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr648728004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása