TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather: Abszolút összejöhet a McGregor-meccs

2016.05.14. 14:04 td_interim

floyd_mayweather_jr_floyd_mayweather_jr_v_iph6unpkjrdl.jpg

Az egykori bokszkirály friss interjúban szabadít el tömeges agyvérzést.

tdmg_banner.png 

Ezt most komolyan lehet venni? Vagy már megint csak szopatnak minket? Mindannyian Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor játékszerei vagyunk csupán? Egészen egzisztencialista kérdéseket vet föl az újabb fejezet, mely a boksz és az MMA két legnagyobb sztárjának hipotetikus összecsapása elé íródik. Conor Instagram posztja után most Floyd hergeli tovább a bunyórajongókat: tegnap leült a Showtime riporterével, és azt mondta, hogy: 

A Conor-hírekről

Komolyan nem pletyka. Összejöhet az a meccs. Jelenleg még nem tudjuk. Jelenleg még. De hogy azt gondolom-e, hogy össze fog jönni a mérkőzés? Abszolút. Persze mi diktálunk. Bokszmeccsnek kell lennie, mert Conor McGregor a legtöbb bunyójában, amit az oktagonban megnyert, állóharcos fickó volt. Szóval egész biztos vagyok abban, hogy ez kemény mérkőzés lenne a számomra. Jelenleg még nem tudjuk, mi lesz, de sokan beszélnek róla, és remélhetőleg össze tudjuk hozni a meccset.

A Conor-nyújtotta kihívásról

Nem könnyű ellenfél. Ha valami, hát Conor McGregorra nem könnyű ellenfél. A legutóbbi mérkőzése nem sikerült, de az igazi bajnokok mindig visszatérnek, szóval ezt a fickót nem vehetem félvállról.

A meccs feltételeiről

Még nem választottunk helyszínt, és még nem beszéltünk a pénzről. 100 millió dollárt fogok kapni, természetesen. Minden egyes alkalommal, amikor fellépek, ez az én számom. Mindig, amikor belépek a szorítóba, 100 millió dollár vár, vagy még több.

Hogy miért Conort, és miért nem Gennady Golovkint választaná

Én így látom a helyzetet: Sugar Ray Leonard magasabb súlycsoportba lépett. Roberto Duran magasabb súlycsoportba lépett. Oscar De La Hoya magasabb súlycsoportba lépett. Floyd Mayweather magasabb súlycsoportba lépett. Pernell Whitaker magasabb súlycsoportba lépett. Roy Jones magasabb súlycsoportba lépett. Én is magasabb súlycsoportba léptem. GGG mikor fog magasabb súlycsoportba lépni?

 

Én újra és újra bizonyítottam. Én nem menekülök GGG elől. Üzletember vagyok. Ha most ringbe kéne lépnem, az egyetlen ellenfél, akiről gondolkodom, üzleti szempontból, az Conor McGregor.

Arról, hogy visszatér-e még a ringbe

50-50. 50-50. Elég biztos vagyok... kell találnunk egy helyszínt! Bizonyos tételekről nem beszéltünk. Én a magam ura vagyok. Azt nem tudom, hogy Conor McGregor mit tehet meg, de egész biztos vagyok abban, hogy össze tudjuk hozni. Ha a rajongók ezt követelik, akkor meg tudjuk csinálni.

Azért senki ne kezdjen el már most a May vs. Mac meccs belépőjére spórolni, ezek ketten simán lehet, hogy csak szórakoznak velünk. Ha meg végül mégis megverekednek egymással, az meg úgyis ilyen lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288716304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.05.14. 15:43:42

Lesz fax ali behajol ennek! :D
süti beállítások módosítása