TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Cole Miller lesz BJ Penn új ellenfele

2016.05.13. 10:49 td_hriczuakos

03_miller_vs_obrien_007_1.jpg

Dennis Siver sérülése miatt az ATT veteránja ugrik be a hawaii legenda ellen.

tdmg_banner.png

Az UFC Tonight műsorában jelentették be, hogy a német származású Dennis Siver sérülés miatt kénytelen visszalépni soron következő mérkőzése előtt, így nem tud kiállni az UFC 199-n, melyet június 4-én, Los Angeles-ben rendeznek majd. Siver sérülése után az UFC egyből megkezdte az ellenfél keresését Penn számára, aki tehát biztosan visszatér a nyár folyamán, azok után, hogy korábban bejelentette visszavonulását. A korábbi váltósúlyú és könnyűsúlyú bajnok Greg Jackson csapatában készül, és ismét a 145 fontos mezőnyben fog meccselni, ugyanis az a terve, hogy ebben a súlycsoportban is világbajnoki címet szerezzen, amelyre azelőtt még sohasem volt példa.

Miller azonban nem ígérkezik könnyű falatnak, hiszen meglehetősen magas a súlycsoportjához képest, és hosszú végtagjaival gyakran okoz kellemetlen meglepetéseket ellenfeleinek. Az is igaz viszont, hogy Cole közel 2 és fél évvel ezelőtt nyert utoljára, akkor Sam Sicilia-t kapta el egy második menetes hátsó fojtással, azóta viszont sérüléseket is hátráltatták a visszatérését. Az American Top Team versenyzője egyébként 21 győzelméből 18-at idő előtt fejezett be, 3 KO és 15 submission siker szerepel a neve mellett. Az tehát bizonyos, hogy egy nagyon izgalmas párosítást sikerült összehozni két olyan harcos között, akiknek égetően nagy szükségük van egy győzelemre.

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1008713402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása