TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ember úgy még nem akadt ki a rajongóira, mint Bigfoot Silva

2016.05.10. 14:27 td_interim

big-foot-jpg_044953.jpeg

Beszóltak a brazilnak az újabb veresége miatt, ő meg visszaszólt, keményen.

tdmg_banner.png 

Antonio „Bigfoot” Silva beleállt a rajongóiba. A brazil a vasárnap esti UFC Fight Night 87 előmeccsén 16 másodperc alatt TKO-vereséget szenvedett Stefan Struve-tól, melyre rengeteg negatív reakció érkezett. Erre válaszul a nehézsúlyú kitett egy képet az Instagramjára, melyre az van írva, hogy: „a rovarok nem döngik körül azt a lámpát, ami nem izzik”, mellette pedig ott van egy hosszú kirohanás, mellyel a sportoló az őt fikázóknak üzen.

Muitos pensam por q somos famosos não temos sentimentos nem vontade de as vezes responder algo......Vou ser bem aberto e transparente para muitos brasileiros de merda, por isso q nosso Brasil vive nessa miséria, isso por falta de educação, cultura e antipatriotismo, quero q os invejosos, recalcados por não conseguirem seus objetivos e sucesso na vida, dessa forma sendo mais fácil sentar à bunda na frente de um computador e falar mal dos outros q trabalham duro, por cima de dor, exaustão, cansaço e q por muitas vezes superam doenças para conquistar o seu sucesso. Quero q vcs q apenas falam mal vão tudo para a puta que os pariu, vão sentar em uma macaxeira bem grande e se caso acharem ruim ou ficarem brabos assim como são na frente do computador eu treino de segunda a sábado na academia american top team "5750 FL-7 - Coconut Creek, Florida 33073" esse é o endereço, aparece lá não esqueçam de levar protetor de boca, luva e caneleira.... Obrigado de coração aos q reconhecem o trabalho de um profissional, venho pedir desculpa pelo desabafo e a falta de educação a todos vcs q gostam de MMA ou de qualquer outro esporte e q reconhecem q nem só de vitória sobrevive um atleta profissional, ninguém quer derrota mas nós fazemos um plano e Deus faz outro...

Antonio Silva (@bigfootsilva) által közzétett fénykép,

 

Sokan azt hiszik, hogy mivel híresek vagyunk, nincsenek is érzéseink, vagy nincs meg bennünk a hajlandóság, hogy válaszoljunk bizonyos dolgokra. Sok kurva brazillal most nagyon nyílt és őszinte leszek. Ezért olyan nyomorult az országunk: nincs oktatás, kultúra, van viszont hazafiatlanság.

 

Azt akarom, hogy azok, akik féltékenyek, irigyek, mert nem tudták elérni a céljaikat és a sikert az életben, akik elvannak azzal, hogy ott ülnek a számítógépük mögött, és szájukra veszik azokat, akik keményen dolgoznak, átküzdik magukat a fájdalmon, kimerültségen, és gyakran a betegségeken is, hogy sikert érjenek el... Azt akarom, hogy ti, akik csak szarságokat beszélnek, menjetek és basszátok meg magatokat, üljetek bele egy nagy maniókagyökérbe, és ha azt gondoljátok, hogy ez nem szép tőlem, vagy ha lesztek tőle olyan idegesek, mint amikor a számítógép előtt ültök: hétfőtől szombatig az American Top Teamben edzek.

 

5750 FL-7-Coconut Creek, Florida 33073, ez a cím. Gyertek el, és ne felejtsetek fogvédőt, kesztyűt és sípcsontvédőt hozni. A szívem mélyéről köszönetet mondok mindenkinek, aki elismeri egy hivatásos bunyós munkáját. Elnézést a kifakadásért és a modortalanságomért mindenkinek, aki szereti az MMA-t vagy bármely más sportot, és felismeri, hogy egy hivatásos sportoló élete nem csak győzelmekből áll. Senki sem akar veszíteni, de az egy dolog, hogy mi mit tervezünk, Istennek megvannak a maga tervei.

Nyilván egy élsportoló mindig a kritikák kereszttüzében lesz, még akkor is lehet találni fogást bárkin, ha épp nyerésben van. Bigfootnak viszont a győzelem tavaly augusztusban jött össze utoljára, Soa Palelei ellen, ezt leszámítva a mérlege 2013 februárja óta már túl van azon, hogy csak simán szörnyűnek nevezzük. Öt durva KO/TKO-vereség mellett egy döntetlen szerepel rajta, Silva agya már valószínűleg egy habosra vert tojásra hasonlít leginkább. Ilyen szériában – a saját egészsége érdekében – már rég a visszavonuláson kellene gondolkodnia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr598702012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.05.11. 20:46:29

A cikk végmondatában rejtezik a velő!
Nagytalp végtére is egy szerencsétlen fax, aki összerakhatja a két bal kezét, hogy egyáltalán idáig elért...
Az egész munkássága konvergál a 0-hoz (néhány szerencsés esetet kivéve), totál felejthető, értéktelen jetiboksz
És ha most izibe ezzel a nyúfésszel vonaglana nyuggernak, az még akár stílusos is...
...lehetne :)
süti beállítások módosítása