TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hányt egyet, aztán lesmárolta a bemondónőt az Invicta harmatsúlyú bajnoka (videó)

2016.05.09. 15:08 td_interim

r345zhtr.jpg

Tonya Evinger tud élni.

tdmg_banner.png

Szokatlan eset miatt arat a szombat éjjel rendezett Invicta FC 17 az MMA-médiában: a főmeccsen bunyózó Tonya Evinger a mérkőzése után hányt egyet, majd kicsivel később rajtaütésszerűen lesmárolta Laura Sanko bemondónőt. Az okádást sajna nem Vine-olták ki nekünk az illetékesek, a csókot igen:

A nyíltan leszbikus Evinger egyhangú pontozással védte meg harmatsúlyú bajnoki övét Colleen Schneider ellen, majd – ahogy ez nála hagyományosnak mondható – kiokádta a belét egy vödörbe. A fenti akciót percekkel később, az eredményhirdetés után azzal vezette be, hogy idén meg akarja nyerni az „év MMA-momentuma”-díjat. Hogy ez elég lesz-e a győzelemre, arról gőzöm sincs, de hogy a győztes kiválasztásakor sokat fognak még róla beszélni, az biztos.

A csók nagy téma volt a gála után, a fél internet azon hörgött, hogy ez szexuális zaklatás – egészen addig, amíg Evinger el nem magyarázta, hogy Sankóval barátok, illetve amíg maga Sanko ezt meg nem erősítette.

Ami a gála további, már bunyószempontból fontos eseményeit illeti: az előmeccsen Angela Hill megosztott pontozással legyőzte a szalmasúlyú bajnok Livia Renata Souzát, és ezzel kimaxolta az Invicta-nyújtotta lehetőségeket. Hilltől tavaly ősszel vált meg a UFC, miután első menetes vereséget szenvedett Rose Namajunastól. Overkillre azonnal lecsapott Shannon Knapp szervezete, mindhárom idei gálán bunyóztatták, és két kiütéses győzelem után most az övet is megszerezte. Ez elég sima volt, és az, hogy egy bukott UFC-s az Invictában ennyire jól tud érvényesülni, azt is mutatja, a legjobb 115 fontos nőket tényleg felporszívózta a legnagyobb MMA-szervezet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr588699658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicknick 2016.05.10. 10:53:32

Ilyet én is csináltam anno fiatalon...részegen bunyó a kocsma mögött (ami falun diszkóvá alakult péntek este), aztán amikor beütött a pia akkor okádtam egyet és mentem vissza bulizni, ott volt időnként csók is, a Jéger meg elnyomta az okádás szagát :P

felirat 2016.05.10. 16:55:40

@BircaHang Média szerkesztősége: Ha nagyon érdekelnek az ilyen események, rákereshetsz az interneten.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.05.10. 17:47:28

@BircaHang Média szerkesztősége: Birca! Ez nem a Bratovan utcai gőzfürdő ahova esténként rohansz ott Szófiában.
süti beállítások módosítása