TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Terroristák akarták elrabolni Manny Pacquiaót

2016.04.29. 14:03 td_interim

manny-pacquiao-009.jpg

Nem sikerült nekik.

tdmg_banner.png

Az Abu Sayyaf iszlamista terrorszervezet el akarta rabolni Manny Pacquiaót, nyilatkozta az Associated Pressnek Benigno Aquino III Fülöp-szigeteki elnök.

Állítólag kitervelték, hogy elrabolják Manny Pacquiaót vagy az egyik gyerekét, testvéremmel, Krisszel vagy az ő egyik gyerekével együtt, és velük akarták volna kialkudni a társaik szabadon engedését.

Aquino arról is beszélt, hogy az Abu Sayyaf ezen felül robbantani is akart Manilában, hogy ezzel felhívja magára az ISIS figyelmét, és megszerezze a támogatását. Mint mondja, a kormány csapatai megelőzték a terroristákat, és biztosították, hogy ne történhessen baj.

Pacquiao április 9-én vonult vissza a sporttól, miután harmadik összecsapásukon egyhangú pontozással legyőzte Timothy Bradleyt. Napjaink talán leghíresebb filippínója bokszkarrierjét lezárva gőzerővel a politikára koncentrál, és elindul a május 9-i Fülöp-szigeteki szenátori választáson.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr388672576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása