TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Wanderlei szerint McGregor max kék öves jitsus

2016.04.23. 11:31 td_axl

wanderlei-mcgregor.jpg

Mindenki Conorról beszél, mindenkit Conorról kérdeznek. 

Wanderlei Silva alig ért vissza a Rizin FF 1 gáláról, Los Angelesben egy újságíró mindjárt az arcába tolta a mikrofont. És nem, nem a csapat-grappling meccséről kérdezték, ami döntetlenre végződött a Rizin gálán, hanem Silvat is a McGregor szükségállapot szülte kínzó kérdésről faggatták: mit gondol Conor visszavonulós, majd majmokat táncoltató eszmefuttatásáról. Wandy a következőket mondta:

Profinak kell lenni ezen a szinten. A promóció a bunyó része, mindegyikre kell időt szentelni. Időt kell találni arra, hogy mindkettőben részt tudjon venni az ember. Conor-nak a földharca kéne koncentrálnia, abban fejlődnie, maximum kék öves lehet ebben a dologban. De ettől függetlenül jó harcos és nagyon jól adja el a meccseit. De a munka az munka. 

Wandy aránylag semlegesen szólt hozzá a témához, bár sok lapot nem oszt neki a média manapság. A cucc-fiaskója után Wandy kijelentette, hogy nem bunyózik többet, de elsősorban a lehetőséget nem látta erre, ezért dönthetett így. Mikor azonban az UFC szerződést bontott vele, kihívta pár hete Kimbot egy meccsre a közönségszórakoztatás címszó alatt. Tényleg kell ez? No de, most mindenki arról beszél, hogy Conor nem teljesíti az UFC elvárásait, mások pedig azt pedzegetik, hogy Conort túlpörgette az UFC gépezet, kiszipojozták az elmúlt időszakban, Conornál meg a cérna eddig bírta. Mit gondoltok erről?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr888656506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása