TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 197: Jones vs OSP élő közvetítés

2016.04.23. 14:05 td_axl

jones-osp.jpg

Katt.

 

Több, mint egy évet töltött a ketrecen kívül Jon Jones, a valaha volt legjobb félnehézsúlyú harcos. A drog fogságában elkövetett ballépései után - nem feltétlenül erkölcsileg megtisztulva, holnap hajnalban várhatjuk eljövetelét ismét az UFC ketrecébe. A Daniel Cormier elleni visszavágó helyett a késői beugró Ovince Saint Preux lesz az ellenfele, aki az UFC félnehézsúlyának igazi fekete lova. Roppant veszélyes a srác, de az eddigi áttörései lehetőségeit elszalasztotta Bader és Texeira ellen, most viszont élete lehetősége előtt áll, amit akár ki is használhat. Itt elsősorban az a kérdés, hogy Jones lelkiekben hogy dolgozta fel az elmúlt egy évet, valamint a teste is sokat változott az edzésvideói alapján, gyorsaságára ez kihatással lehet. Véleményem szerint a félnehézsúly igazi ünnep bunyója lesz ez a küzdelem. 

Érkezik még Mighty Mouse is címed védeni, mindezt immár 9. alkalommal teszi. A srác talán PvP a legjobb bunyós a földön, de a hobbit-bunyót a nagyközönség nem tudja úgy emészteni még mindig, hogy Demetrious vigye a főmeccset hajnalban. Henry Cejudo birkózó Olimpiai aranya arra elég lesz, hogy levigye Mighty Mouse-t, de ezen kívül szerintem nem tud kárt okozni majd benne, szóval Johnson tovább üldözheti majd az elismerést az övvédései ellenére. A két főmeccs mellett számomra a Pettis vs Barboza hordozza magában még az igazi unikum mérkőzésélmény reményét, valamint az Esparza vs Lima meccstől is sokat várok.  

UFC 197 Fight Pass-prelimjei 00:30-kor kezdődnek, a tévés prelimek 02:00-kor, a pay-per-view-s főkártya pedig 04:00-kor. Élő adást itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238656752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása