TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bendo-nak esélye sem volt Koreshkov ellen

2016.04.23. 12:45 td_axl

bendo-bellator.jpg

Ben Henderon történelmet írhatott volna hajnalban, de Andrey Kreshkov túl sok volt neki.

 

Bendo fogpiszkálós mosolyát sokan szerették az UFC-ben, a könnyű- és váltósúly igazi ragadozója volt. A WEC és UFC övek önmagukért beszélnek, a Cowboy Cerrone elleni ütközetei pedig felejthetetlenek. Aztán Bendo úgy döntött, hogy az UFC-től átmegy a Bellator-ba, ezzel pedig véleményem szerint átszakított egy képzeletbeli szalagot a két szervezet között. Eddig ugyanis csak az UFC által elhasznált, levetkőzött harcosok menekülőúton mentek a Bellator-ba, Bendo azonban önszándékából váltott, ezzel is emelve a Bellator értékét a hangtalanul elégedetlenkedő UFC harcosok számára. 

Szóval Bendo ma hajnalban a WEC és UFC övek után a Bellator-ban címmérkőzést vívva egészen kivételes rekordkísérlet előtt állt: előtte még senki nem tudott három patinás nyugati szervezetnél címet birtokolni. Ez azonban Bendonak sem jött össze a jóval nagyobb és éhesebb Kreshkov ellen. Egészen pontosan Bendo-nak szinte momentumai sem voltak a bajnok ellen. Andrey brutális rúgásaival aprította és lassította Bendot, testen keményen dolgozta őt, Henderson pedig valahányszor földre akarta vinni a bunyót, Koreshkov könnyedén hárította a TD-kísérleteke.

Az öt menet mindegyikében volt szinte egy brutális térdes, vagy ütés, ami megrendítette Bendot, az első menetes repülő térdes mesterien rajzolt volt. A negyedik végén Bendo sarka akár a törülközőt is bedobhatta volna, de végül pontozásos, nagyon domináns győzelemmel Koreshkov maradt a bajnok. 

Érdekesség még, hogy a 38 éves Cyborg Santos hamvaiból visszatérve a kvázi hazai pályán bunyózó Brennan Wardot kapta el fél perc alatt egy feszítéssel. Cris Cyborg korábbi férje idén vette fel újra a ritmust közel két éves kihagyás után és 8 év után nyert ismét szubbal a küzdőtéren, ami érdekes helyre lőheti őt a Bellator váltósúlyú mezőnyében.

És ha már váltósúly, Michael "Venom" Page lehet az UFC-n kívüli egyik legérdekesebb és leginkább kedvelt váltósúlyú ász a világon. Page látványos megmozdulásai időről-időre felbukkannak a neten különböző HL videókban, hajnalban pedig lényegében az első ütésével leterítette Jeremie Hollowayt. Jeremie ezt még túlélte, de újabb bekapott ütés után menekülésében bokafeszt keresett MVP-n, aki kontrázott és lábfesszel kopogtatta Hollowayt. Venom 10-0 mérleggel nyomja immár, legközelebb júliusban láthatjuk őt a londoni Bellator gálán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr88656644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.04.23. 21:46:18

Aki belepillázik Koreshkov "kirakatibaba" szemeibe, annak élből nettó az esélye...
...jaés Bendón kívül pluszba 2 bokának lett hali ezen a gálán (brrrr)
süti beállítások módosítása