TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor: Nagyon valószínű, hogy az UFC-ben fogok harcolni

2016.04.22. 10:47 td_Emree

media_day_-fedor_00_03_45_21_still001_0_0.jpg

Mennénk én az UFC-be!

Ez a hét, tegyünk bármit is, Conor McGregorról fog szólni az MMA világában. Közben, azonban egy másik harcművész ikon körül is zajlanak az események. Történt ugyanis, hogy Fedor Emelianenko egy sajtó eseményen a felé intézett kérdésekre válaszolva, ismét felröppentette annak lehetőségét, hogy a jövőben szívesen küzdene az UFC-ben.

tdmg_banner.png 

Folytatjuk a tárgyalásokat az UFC-vel, még nem vetettünk keresztet erre a szervezetre. A lehetősége, hogy náluk küzdjek, elég nagy.

Az Utolsó Cár, már korábban is megemlítette, hogy szívesen küzdene az UFC-nél és revansot venne korábbi legyőzőjén, Fabricio Werdumon, aki a regnáló nehézsúlyú bajnok. Ennek azonban ellentmond, hogy Fedor korábbi menedzsere szerint a múltban több lehetősége is lett volna az orosznak leigazolni az UFC-hez, mégsem tette azt. Ezt az álláspontot erősítik az UFC nehézsúlyú harcosának, Alexey Oleiniknek a szavai, melyek szerint Fedornak az UFC több pénzt ajánlott, mint a Rizin, ő mégis a japán szervezettel szerződött le. A Rizinnel való kapcsolatáról azt nyilatkozta korábban, hogy azért döntött mellette, mert nagyobb tiszteletet kap, mint az UFC-től.

Annyi bizonyos, hogy Fedor következő ellenfele Fabio Maldonado lesz. Az orosz kiválóság 2012 óta először fog hazájában a küzdőtérre lépni. Mi meg agyalhatunk, hogy valóban lesz-e valami Fedor UFC-s kalandjából, vagy ez ismét csak egy porhintés, amivel a körülötte lévő médiafelhajtást igyekeznek felkorbácsolni?

Nektek mi a véleményetek, fog valaha az Utolsó Cár UFC-s kiskesztyűt húzni?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr718651754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZsK 2016.04.23. 10:10:11

Nem fog. Oda Ő már kevés lenne. Szerintem.
süti beállítások módosítása