TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dana White: A McGregor-hajó már elment

2016.04.21. 15:05 td_interim

mcgregor_cage_1.jpg

A UFC elnöke szerint most már kizárt, hogy az ír ketrecbe lépjen a UFC 200-on.

tdmg_banner.png

Tegnap még úgy volt, hogy ha az ír jelentkezik azzal, hogy meggondolta magát, és mégsem vonult vissza, akkor mégiscsak visszakerül a UFC 200 főmeccsére, mára virradóra azonban biztossá vált, hogy Conor McGregor és a jubileumi gála útjai elváltak egymástól. Dana White UFC-elnök a UFC Tonightnak nyilatkozott.

A pénteki nem a promóció első napja. Minden harcos itt van már (Las Vegasban). A UFC 200-ról beszélünk, 10 millió dollár fog elmenni marketingre. A reklám, amit most forgatnak, több mint egymillió dollárba kerül. Péntek nem az első nap, és már most lekésett egy csomó dolgot, szóval az a hajó nagyjából már elment.

White megerősítette azt, amiről pletykáltak, hogy Conor nem csak a hétvégi sajtótájékoztató miatt nem akarta félbeszakítani izlandi edzőtáborát, hanem az azt követő kötelezettségekkel is baja volt. A Nate Diaz elleni meccs elé ugyanis a Jose Aldo-bunyó gyakorlatát követve egy újabb, több állomásos médiaturnét szerveztek, mely többek között Stocktont és New Yorkot is érintette volna. Ha Conor ezúttal egy szem Las Vegas-i jelenést is sokallt, akkor érthető módon ez az attrakció már szóba sem jöhetett. White ugyanakkor nem biztos abban, hogy McGregor komolyan gondolja a nyugdíjat.

Ez most a nagy kérdés. Nem az, hogy Conor McGregor bunyózik-e a UFC 200-on. Azt már bejelentettük. Megmondtuk, hogy nem bunyózik. Ilyen nem lesz. Azt a meccset lefújtuk. A nagy kérdés most az: tényleg visszavonultál? Ha igen, akkor az öv betöltetlen, és Jose Aldo és Frankie Edgar csap össze a címért.

 

Ha McGregor igazán visszavonult, akkor az öv betöltetlen. A másik meg az, hogy ha Conor McGregor igazán visszavonult, akkor négy hónapba telne visszatérnie, az USADA miatt. Nem jelentheted ki, hogy visszavonultál, elvagy a szúrópróbaszerű doppingteszt nélkül addig, amíg úgy tartja a kedved, aztán eldöntöd, hogy „na most akkor visszatérek.”

Hogy mennyire komoly McGregor visszavonulása, azt egyelőre csak ő maga tudja, de valószínűleg már nem sokáig: az ír tegnap húzott egy jonjonest, kitolt egy tweetet, majd egyből törölte is, de a printscreenelőket neki sem sikerült megelőznie. Hamarosan bejelentés következik.

Conor egyébként a világ legfurább nyugdíjasa, mert egy tegnapi videó szerint ugyanúgy nyomja az edzőtábort a Mjölnir MMA-ban Izlandon, mint „még aktív korában.”

Ami a UFC szervezkedését illeti, a könnyűsúlyú Khabib Nurmagomedov azt nyilatkozta az orosz Match TV-nek, hogy a szervezet felhívta azzal, hogy érdekelné-e a UFC 200 főmeccse Nate Diaz vagy – kapaszkodjatok – Georges St-Pierre ellen. A kanadai váltósúlyú klasszis mostanában egyébként olyanokat mond, hogy most nem érdeklik a bajnoki címek, ha visszatérne, a legnevesebb bunyóssal akarna verekedni. Találjátok ki, kire gondolhat. A hétvégén visszatérő másik nagy ász, a félnehézsúlyú Jon Jones pedig elmondta, mennyire szívesen megmentené a július kilencedikei gálát.

Egyelőre csak a bizonytalanság a biztos, de rövidesen kiderül, mi lesz McGregor és a UFC 200 sorsa.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr368651360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása