TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC on Fox 19: Teixeira vs. Evans élő közvetítés

2016.04.16. 14:29 td_interim

ufc-on-fox-19-645x370.jpg

Katt.

 tdmg_banner.png

Ennek a gálának aztán annyi a baja, mint a nyű, ezek alapján kutya kötelessége agyrobbantóan jónak lenni. Este a floridai Tampából jelentkezik a UFC soros rendezvénye, Rashad Evans-szel és Glover Teixeirával a főszerepben, de eredetileg nem a két félnehézsúlyú vitte volna a prímet, kiestek harcosok sérülés és doppingvétség miatt is, sőt, komplett meccseket kellett törölni - még tegnap is.

Nézzük is át gyorsan a történteket, mert komolyan, ilyen szintű kurvaság csak paródiákban létezik: az eredeti főmeccs, a Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson alapból tavaly decemberben, a The Ultimate Fighter 22 Finale főmeccseként jött volna, de akkor az immár két éve maródi Khabib megint lesérült. Aztán átrakták ide, de akkor meg Ferguson sérült le, kései helyettese a szervezetnél most debütáló Darrell Horcher lesz, a súlycsoport pedig könnyűből átment 160 fontos, köztes súlyra. Horchert senki sem ismeri = oda a főmeccs-státusz. A mostani főember, Ferguson kidőlése előtt még előember Evans eredetileg Mauricio Ruával mérkőzött volna, de Shogun lesérült, ezért jött be a képbe Glover. És ők akkor ugye fölfele buktak. A középsúlyú Dan Henderson Lyoto Machidával verekedett volna, de Machida doppingvétséget követett el. Beugrós nem került, a párosítás elrepült. A középsúlyú Caio Magalhaes vs. Cezar Ferreira-bunyó ékelődött volna a UFC Fight Pass-es ültetők közepébe, de Magalhaes lesérült, helyére Oluwale Bamgbose jött. A könnyűsúlyú Islam Makhachevben pedig tegnap találtak tiltott szert, úgyhogy a Drew Dober elleni csörtének is reszeltek.

És mindezek után még mindig elég jópofa a kártya, Nurmagomedov végre visszatér, ahogy a Frankie Edgar-vereség óta jegelt pehelysúlyú Cub Swanson is, az előmeccsen a szuper Rose Namajunas csap össze a veretlen Tecia Torres-szel női szalmasúlyban, a tévés előmeccs-csomag a női harmatsúly idegbeteg arcú braziljával, Bethe Correiával és a klassz könnyűsúlyú Beneil Dariush-sal teljes, a streamelt ültetőcsomag tetején meg a harmatba visszatérő, egykori top légsúlyú John Dodson csücsül. Nem sztárokkal tűzdelt, de masszív a felhozatal.

A UFC on FOX 19 Fight Pass-es ültetői 22:00-kor kezdődnek, a tévés ültetők éjfélkor, a tévés főkártya pedig 02:00-kor. Élő közvetítés itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr998632048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása