TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Megizzasztották Ben Askrent, de csak sikerült nyernie (videó)

2016.04.16. 14:19 td_interim

Johny Hendricks legjobb barátja megint megcsinálta: Ben Askren megvédte váltósúlyú bajnoki övét a tegnapi ONE Championship 41: Global Warriors gálán. Azaz csak megvédte volna, mert a címet egyáltalán nem kellett vásárra vinnie: soros kihívója, Nikolay Aleksakhin nem tudta hozni a 170 fontos súlyt, úgyhogy akkor sem lett volna belőle bajnok, ha nyer. De nem is nyert, Funky egyhangú pontozással védte meg - a mundér becsületét. Meg a veretlenségét is. Az öt menetes összecsapás első felét az amerikai birkózó vitte, Funky szokásához híven a földön kontrollálta ellenfelét. A meccs végén az orosz aztán szépen elagyabugyálta állva, de ez már kevés volt a sikerhez.

Askren el van átkozva: legutóbbi címvédésén is a kihívó súlya volt a probléma, akkor a fejfocizás nagymestere, Luis "Sapo" Santosnak gyűlt meg a baja a mázsával, és abból végül akkora botrány is kerekedett, hogy lefújták az egy évvel ezelőtti, szembenyúlás miatt félbeszakadt bunyójuk visszavágóját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228632286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása