TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mayweather: Ideje belevágnom az MMA-ba

2016.04.14. 16:59 td_interim

floyd-mayweather-20150222_5b5e48dbf388439fbcac9eae4ce845f7.jpg

A visszavonult bokszmájer kipróbálná a ketrecharcot – mint promóter.

 tdmg_banner.png

Floyd Mayweather Jr. maga mögött hagyta a ring világát, de lehet, hogy hamarosan kipróbálja helyette a ketrecet. Az egykori pound-for-pound legjobb ökölvívó azt fontolgatja, hogy MMA-promóter lesz – a terveiről futólag a Fight Hype-nak beszélt. 

 

Azt akarják, hogy visszatérjek, de ideje belevágnom az MMA-ba. Arról beszélek, hogy elkezdenék MMA-meccseket promotálni. Most már készen állok arra, hogy belefolyjak abba a bizniszbe is. Azt persze már tudod, mit takar az MGM Grand – Mayweather Gets Money, azt. Ez még mindig érvényes, minden hónapban megjön a csekk. Most az okos befektetéseimről beszélek. Köszönettel tartozom Al Haymannek, ember, te raktad össze azt az üzletet. Én meg megkapom a nagy, nagy pénzeket.

Nem igazán lehet eldönteni, hogy a fenti interjúban Mayweather csak szórakozik, és bedob egy gumicsontot, vagy komolyan beszél, de mondjuk az, hogy a boksz után egy másik sportágban is elkezd bunyósokat futtatni, és pénzt keresni, annak ellenére teljesen reális, hogy az elmúlt pár évet félig-meddig a Ronda Rouseyval és az MMA-val való pöröléssel töltötte. És mint befektető nem is csak a kevert harcművészetek iránt érdeklődik, tavaly több Glory kick-boxgálán is felbukkant a nézőtéren.

Azért jobban teszi, ha óvatosan közelít a sporthoz: amikor legutóbb egy neves bokszoló fejest ugrott az MMA-promotálásba, annak nyaktörés lett a vége. Oscar De La Hoya még 2008-ban egyesítette erejét Donald Trumppal, és a Gloden Boy Promotions-szel beszállt az Afflictionbe. Aztán két rendezvény után le kellett húzni a rolót, a UFC-elnök Dana Whiteról meg elkészült a hírhedt fotó, melyen az Affliction, és más, kisebb rivális MMA-szervezetek sírkövével pózol.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808615100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása