TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Daniel Cormier kidőlt a Jon Jones elleni meccséről

2016.04.02. 11:04 td_interim

cormier_daniel_injured-1040x572.jpg

DC lábsérülést szenvedett.

tdmg_banner.png 

Csak nem jön össze a UFC 197 főmeccse, és minden előzetes jel ellenére nem Jon Jones közúti ámokfutása miatt. Daniel Cormier lábsérülést szenvedett, és visszalépni kénytelen az április 23-i mérkőzésről.

A hírt hivatalosan még senki sem jelentette be: egyelőre mind a UFC, mind DC hallgat, mint a sír, de a történteket több, a sportoló táborához közel álló forrás is megerősítette. A dolgot némileg bonyolítja, hogy a sajnálatos eseményekről április elsején kezdtek el cikkezni a külföldi lapok, de az, hogy a legnagyobb portálok ugyanúgy, kábé egyszerre hozták le a hírt, meg az, hogy mindenki azzal kezdi: ez nem bolondok napi tréfa, arra enged következtetni – nos, hogy tényleg nem az.

Cormier lábsérüléséről múlt hét óta keringenek pletykák, a bunyóst állítólag többen látták a nézők közt egy birkózóversenyen, és már akkor nagyon sántított. Ezekre a híresztelésekre egészen eddig nem lehetett adni.

A UFC 197 menüje többféleképpen módosulhat: az előmeccsre irányozott Demetrious Johnson vs. Henry Cejudo légsúlyú címmérkőzés felfele bukhat, illetve találhatnak beugróst Jon Jones ellen – ebben az esetben elképzelhető, hogy Bones megmarad fő attrakciói státuszban.

A második forgatókönyv beugrós szerepére már van is egy rettegett jelentkező: a KO-gép Anthony „Rumble” Johnson a héten korábban egyértelművé tette, készen áll előlépni, és megmenteni az estét, ha valami baj történne a gála főmeccsével – igaz, ezt akkor mondta, amikor még Jones volt bajban, és az ő részvétele volt kérdéses. Ha ezt a megoldást választanák, akkor létre jönne az egy évvel ezelőttre irányozott Jones vs. Johnson, ami Jones karambolos ügye, majd az emiatt érkező eltiltása miatt esett kútba. Az a bunyó a félnehézsúlyú világbajnoki címért ment volna, hiszen akkor Bones volt a regnáló bajnok. Az övet a rendőrségi ügy miatt vette el Jonestól a UFC, melyért végül DC és Rumble csapott össze a kiesett harc pótlásaként a UFC 187 főmeccsén. A címet Cormier nyerte el, harmadik menetes hátsó fojtással.

A UFC 197 most így fest:

Jon Jones vs. TBA
Demetrious Johnson (c) vs. Henry Cejudo
Edson Barboza vs. Anthony Pettis
Rafael Natal vs. Robert Whittaker
Andre Fili vs. Yair Rodriguez

Chris Kelades vs. Sergio Pettis
Carla Esparza vs. Juliana Lima
Danny Roberts vs. Dominique Steele
Glaico Franca vs. James Vick

TBA vs. TBA
Clint Hester vs. Marcos Rogerio de Lima
Efrain Escudero vs. Kevin Lee

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr618554134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

papenDED 2016.04.02. 12:02:00

F@szom ebbe a zújvilági tempóba... Sorra dűlnek ki a nagy-arcok az edzésen szerzett búbánataikkal,
Reagan ilyen nem létezett, mindenki ott volt a topba, mikor kellett, nem nyekergett... harcba állt
Most DC (telexart zokni) halt bele egy rúgásba, holnap meg Bones fog meghátrálni az újabb gáz miatt...
Hiszi a piszi aki elhiszi, hogy ez létrejöhet!
süti beállítások módosítása