TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Bas „Szopatómester” Rutten megint mesterien beszopatott mindenkit (videó)

2016.04.02. 17:15 td_interim

baslol.jpg

Társa a bűnben Michael Bisping volt.

tdmg_banner.png 

Bas Rutten megint utcahosszal nyerte április elsejét. A veterán klasszis tegnap a UFC középsúlyú versenyzőjével, Michael Bispinggel készített videointerjút az AXS TV Inside MMA című műsorában, amiben semmi extra nem is történt, egészen a végéig. Akkor Rutten egy látszólag ártatlan kérdést tett fel Bispingnek, aki azonban zokon vette a szurkálást, kiakadt és visszaszólt a hollandnak. Erre aztán Rutten agyát is elöntötte a szar, és elkezdtek egymással üvöltözni a brittel, szemlátomást régi sérelmek miatt. Nézzétek:

Persze, hogy bolondok napi tréfa volt az egész, de olyan profin adták elő, hogy én simán beszoptam. Pláne, hogy Bisping szemét kis előjátékkal ágyazott meg a jelenetnek Twitteren:

Bas nagy zsivány, kevés embernek vág jobban az esze az övénél, ha szívatásokról van szó. Ő volt az értelmi szerzője a mára már legendássá vált Mirko Cro Cop vs. Mauro Ranallo terror-perceknek, és szintén a Pride-ban hozta le a másik emlékezetes mutatványt, melyben egykori ellenfelével, későbbi legjobb barátjával, a nemrég elhunyt Kevin Randlemannel sokkolta a közönséget: 

Ha Bas nem lenne, ki kéne találni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr348554782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása