TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elengedik Jonest, nem kap kijárási tilalmat, és mérkőzhet a UFC 197-en

2016.03.31. 18:29 td_interim

jonjones-court_0_0.jpg

Ennyike.

tdmg_banner.png 

Helyi idő szerint csütörtök reggel tárgyalta Jon Jones próbaideje megsértésének ügyét az Új-Mexikó Második Bírósági Kerület Törvényszéke. Jones elismerte a próbaidő megsértését. A bíróság nem változtatta letöltendő börtönbüntetésre a korábbi ítéletét, viszont módosította a próbát: újabb kikötésként indulatkezelési tréningre, járművezetői kurzusra és újabb 60 órányi közmunkára kötelezte a UFC volt félnehézsúlyú bajnokát. Azt is hozzátették, hogy ha Jones ezek után vezetni akar, csak úgy teheti meg, ha minden esetben előre egyeztet a pártfogó tisztjével.

A Bernalillo Megyei Kerületi Ügyészség a fentieken túl kijárási tilalommal is szerette volna bővíteni a próbaidős kitételeket, mely szerint Jones nem hagyhatta volna el az otthonát este 10 és hajnali 4 óra között, csak akkor, ha azt a munkája szükségessé teszi. Jones csapata egyedül ez utóbbit támadta meg, és sikerrel is jártak, a bíró döntése szerint nem szükséges a kijárási tilalom.

Jonesnak a következő napokban is lesz még jelenése a bíróságon, de az már hétköznapibb szeánsz. A sportolónak április ötödikére szól a következő időpontja, ekkor kell majd március 24-i bírságai miatt megjelennie. Mint ismert, Jonest egyebek mellett gyorsulási versenyzés miatt meszelték el, de a bunyós váltig tagadja, hogy ilyet tett volna, és a tervei szerint továbbra is támadni fogja a bírságokat.

Jones a bírságolás során szidalmazta az intézkedő rendőrt, ezért ítéltek most neki indulatkezelési tréninget.

A bíró a mai tárgyaláson azt mondta Jonesnak, hogy ha újra bíróság elé kell állnia, mielőtt leketyeg a próbaideje, „annak nem lesz jó vége.” Ez az április ötödikei jelenésre nem vonatkozik.

A mostani para abból származott, hogy Jones még tavalyi karambolos-menekülős-bujkálós ügyének próbaidejét tölti, melynek megsértése letöltendő börtönbüntetéshez vezethet.

Jones április 23-án, Las Vegasban, a UFC 197 főmeccsén kísérli meg visszaszerezni Daniel Cormiertől a félnehézsúly bajnoki övét.

Frissítés: kikerült a netre a teljes meghallgatás, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr598549266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása