TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Fedor továbbra is Werdumot akarja

2016.03.26. 18:18 td_axl

fedor_werdum.jpg

Úgy tűnik, hogy Fedor csak egy jó ajánlatra vár.

Mikor tavaly kiderült, hogy az MMA GOAT visszatér a nyugdíjból, mindenkinek végigfutott a libabőr a hátán. Mert már lezártuk magunkban, eltemettük azt a forgatókönyvet, hogy Fedor Emelianenko ebben az életben, ebben a dimenzióban UFC gálán lép a ketrecbe és mondjuk az aktuális nehézsúlyú világbajnok ellen vív címmérkőzést. Erre maga Dana White is sejtelmes instagram postokat tolt, melyben Fedor-nak udvarolt. Ez sem volt nagyon elképzelhető korábban, igaz, a ZUFFA elsősorban Fedor menedzsmentjével nem tudott mit kezdeni, nem magával a legendával. 

Aztán jött a kijózanító hideg zuhany, Fedor a Pride Fc utódján kikiáltott Rizin Fc-be ment, hogy több hónapnyi ellenfélkeresős cirkusz után egy teljesen értelmetlen meccsen Jaideep Singh ellen lehozzon egy rutinmelót Szilveszterkor. A japánok lehet, hogy az alvilág összes pénzét képesek voltak ezért Fedornak áttolni Nokiás dobozban, de az öreg már akkor is jelezte, hogy top bunyósokra vágyik. Következő meccsét elvileg nyáron hozza le Fedor Oroszországba, ez lehet a Rizin kiruccanása Japánból (kissé furcsa lenne mindjárt a második gálát külföldön megrendezni), vagy akár az M-1 Global égisze alatt is. Már tudja Emelianenko, hogy ki ellen vívja ezt a bunyót, de még nem árulja el, de mikor azt kérdezik tőle alábbi, a holland edzőtáborban készített interjúban, hogy ki ellen szeretne menni, Werdum neve kétszer is elhangzik. Azt mondja, hogy az ajtajuk nyitva áll az UFC előtt, dumálhatnak a dologról. Sőt, az UFC 200-ra is menne, ha megfelelő ajánlatot kapna, és ekkor nevet. A kérdés, hogy azért nevet, mert úgyis tudja, hogy a menedzsmentje sosem engedi majd őt Dana bácsiék ketrecébe, vagy tudja, hogy Dana bácsiék nem tudnak/akarnak annyit fizetni, mint a japánok. Ha az utóbbi a farba, akkor bizony Fedoron is múlik, hogy nem kapja meg Werdumot. A brazil UFC nehézsúlyú bajnok amúgy tavaly ősszel szintén jelezte, hogy részéről rendben van a visszavágó. 

Emellett Fedor örül, hogy az orosz bunyósok ellepik az UFC és Bellator ketreceit, a Sambo pedig szerinte ebben nagyon jó alapot biztosít nekik. Azt is látja, hogy az MMA-ban napjainkra már komplex háttérrel rendelkező bunyósok vannak, ami mondjuk 10 évvel ezelőtt csak pár, kiemelkedő teljesítményt hozó harcos esetében volt igaz. Fedor 39 éves, a mostani UFC nehézsúlyú mezőnyben még csak öreg sem lenne, de ahogy ő is mondja, nincs már mit bizonyítania. Ettől függetlenül úgy tűnik,  csak ott motoszkál az agya hátsó részében az a pillanat, mikor 10 éves veretlenségi sorozatát Werdum fojtásában elveszítette. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr268528200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása