TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Bódis Gergő bemért, mindennél jobban akarja a Cage Kings övet!

2016.03.26. 10:24 td_axl

bodis_gergo_cage-kings.jpg

Gergő hozta a súlyát, ellenfele csak másodikra, este indul a buli!

Bódis Gergő ma este az ír Cage Kings promóció 77 kilós bajnoka, Wayne Grant ellen vív címmeccset ketrec-thai bokszban. A John Wayne Parr álmodta szabályrendszer talán a legőszintébb és legkeményebb megmérettetési lehetőséget hordozza magában napjaink küzdősportjai tekintetében, így hatalmas lehetőség előtt áll barátunk Bódis Gergő. A mérlegelést tegnap hozták le a Cage Kings szervezői, Gergő ezt sikeresen hozta, ezt követően küldött üzentet nektek!

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a fogyasztás. 76,6 kg-mal mérlegeltem. Mivel 75 kg-ban szoktam inkább versenyezni, így felpakoltunk egy kis plusz izmot a felkészülés alatt és ezt meg is sikerült tartani a fogyásban. 84 kilóról jöttem le és most csak 7 kilót dobtam le, ami abszolút nem viselt meg. Az ellenfelem 79,9kg-mal mért be, ezért neki még másfél órát fogyasztania kellett. Másodszorra meglett neki a súlya. (igaz egy másik mérlegen, de Írországban már nem lepődik meg az ember semmin :) )

bodis_cage_kings.jpg

fotó: FightStore Media

 

Szombaton 4-5 kiló fog visszajönni, így remélhetőleg 81-82 kilóval vágok neki a mérkőzésnek, ami a normál edzősúlyom. Egy egészséges drukk van bennem. Jól felkészültnek érzem magam. Ellenfelem nagy KO király, veszélyes kezekkel, de nagyon kemény munkát fektettünk a felkészülésembe és az edzőm nagyon jó stratégiát talált ki.

 

Éles vagyok, magabiztos és mindennél jobban akarom az övet! Köszönöm, hogy szurkoltok! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228527232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása