TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|HISTORY: Ranallo megtisztelve érezte magát, mikor Cro Cop beszopatta

2016.03.26. 11:40 td_axl

cro-cop-prank.jpg

12 éve történt, de még mindig arany, amit Cro Cop és Rutten művelt Mauro Ranallo-val.

Mauro Ranallo a küzdősport közvetítések legendás alakja/hangja, ki ne emlékezne a Pride Fc idők bunyóira, mikor szinte önkívületi állapotban üvöltött egy-két brutál jelent alatt. Ranallo akkor Bas Rutten oldalán közvetítette a küzdelmeket, a Pride Fc megszűnése után pedig a Strikeforce égisze alatt folytatta tovább a munkáját. Rutten-al azóta megmaradt a barátság és s szakmai kapcsolata, közösen tolják heti rendszerességgel a Rutten and Ranallo podcastjukat, tegnap pedig az Inside MMA műsorban váltak ismét TV-s párrá El Gaupo-val. Őszintén szólva ez nagy öröm számomra, valószínűleg a nosztalgia mondatja ezt velem, de emiatt fogom ismét nézni az Inside MMA műsorait.

Szóval az újbóli egyesülés kapcsán előjött a szó a 12 évvel ezelőtti átverésről, melynek szenvedő alanya Mauro volt, kitervelője Rutten, galád végrehajtója pedig Mirko Cro Cop. Cro Cop akkor a Pride Fc egyik legnagyobb csillaga volt, a Nogueira elleni vereségét követően kapaszkodott visszafele a Fedor elleni meccs felé, Ranallo meg ekkor csinált vele egy interjút backstage, vagyis inkább belesétált egy jól előkészített csapdába. Ugyanis még a legutolsó kamerás srác is  tudta, hogy mi folyik itt, senki nem röhögte el a dolgot, Cro Cop pedig vérgeci volt.

A riporterek rémálma, ha 3-4 mondatos kérdés után valaki 1-2 szavas választ tol, nos ezzel még együtt is tudott volna éni Ranallo, de Cro Cop az interjú végén indította a rakétát: nem tetszett neki, ahogy Ranallo fikázta őt a Nogueira elleni meccs alatt, miszerint a horvátnak szar a grapplingje. A legszebb a dologban, hogy nem is Ranallo volt a kommentátor, de senki nem védte meg őt, nyilván, a dolog meg addig eszkalálódott, hogy Cro Cop a kis sátorból is küldte a riportert, különben lerúgja a veséjét. A megszeppent Ranallo kint álldogált, a stáb meg bentről kiabált, hogy legyen már riport, végül Cro Cop és Rutten együtt öntötték rá a megkönnyebbülést heves röhögés formájában. 

Ugyan 12 év telt el, de a közösségi média korában, na meg egy új generációval később sokan most látják először a neten ezt a videót, visítva a röhögésétől osztják meg újra és újra. Mauro maga is találkozik ezekkel a postokkal, tegnap pedig a következőket mondta ezzel kapcsolatban:

Vicces, hogy hetente felbukkan ismét ez a történet a közösségi oldalakon, a postolók és kommentelők pedig nagyon jól szórakoznak rajta még mindig. Bas Rutten dicsősége ez a történet, ő tervelte ki, de ennél is nagyobb megtiszteltetés volt, hogy Mirko Cro Cop velem csinálta meg ezt az átverést. Ezzel egyben megmutatta az MMA rajongók számára egy másik arcát, ez pedig jót tett neki. Már akkoriban is gyorsan terjedt ez a videó, de csodálatos, hogy 12 év elteltével még ennyien emlékeznek erre a történetre. Cro Cop-nak nagyon jó humorérzéke van és a színészet sem áll messze tőle :) Áldásnak érzem, hogy Rutten a kollégám ma is, mert olykor ha azt is érzi az ember, hogy immár nagypapa létére is félelmetes képességekkel rendelkezik, emellett a legelragadóbb ember a világon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr308527430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása