TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|WTF: Gyerekkorod X ötezer: itt a Sesame Street Fighter

2016.03.24. 20:00 td_interim

vreg.jpg

Igen, a kattintás után játszható.

 tdmg_banner.png

Sokkot kaptunk, kultúrsokkot.

Valami jótét lélek ugyanis a klasszikus verekedős játék, a Street Fighter és a klasszikus gyerekműsor, a Szezám Utca összehegesztésével megcsinálta a Szezám Utcai Harcos játékot, ahol Bert és Ernie, Elmo, a Sütiszörny meg a többiek Ryunak, Kennek, Blankának és a többieknek öltözve gyepálják egymást gyönyörűséges, nyolcbites környezetben.

 

Őrület.

Mielőtt egyből nekizuhannál, muszáj figyelmeztetnünk, hogy a játékban van egy kis oktatóprogramos csavar. Előre megfontolt, vagy a régi iskolát követő, random billentyűzet-püföléssel itt nem mész semmire, mert az egyes támadásokat nem meghatározott gombok lenyomásával tudod előcsalni, hanem a karaktered feje fölött villogó szó minél gyorsabb begépelésével. Szóval akinek gondot okoz a teljesen vakon gépelés, az – legalábbis az elején még – nem lesz profi, de semmi vész, én sem vagyok gépírónő, mégis el tudtam vele boldogulni egész szépen.

A Sesame Street Fighterhez nem kell semmit sem telepíteni, a böngésződből játszható, csak ide kell kattintanod, aztán indulhat az ujj-ízületgyilkoló kéjutazás gyerekkorod legmélyére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr438523922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása