TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Fábián Kristóf gőzerővel készül Fight Night Hungary 4 mérkőzésére

2016.03.22. 19:01 td_axl

fabian-kristof.jpg

Fábián Kristóf az amatőrök között mindent megnyert, ismét a profik táborába harapva a Fight Night Hungary 4 cardban tér vissza április 3-án.

A miskolci Fábián Kristóf nevére egyre többen felkapják a fejüket, ha egy küzdősport rendezvény párosításai között sorolják. Kristóf ugyanis az amatőrök között muay thai és K-1 szabályrendszerben már komoly nevet szerzett magának, 2015-ben aztán a Harcosok Klubja 19 rendezvényén profi magyar muay thai bajnoki címet is szerzett. A még mindig csak 23 éves Kristóf legközelebb az egyre magasabb nívónak örvendő Fight Night Hungary negyedik felvonásában kap lehetőséget a szlovén Borut Turk ellen. A Fight Night Hungary 4 pedig már a kanyarban van, Kristóf küzdelme mellett a cardban pedig csupa érdekes és előzetesen izgalmas párosítás lapul meg. Szóval a bulit felvezetendő, Kristóffal dumáltunk:

Szia Kristóf! Megtennéd, hogy bemutatkozol azon olvasóknak, akik még nem ismernének Téged? Mely csapatot képviseled, ill. milyen küzdősport múlttal rendelkezel?

Üdvözlöm az olvasókat! Gyerekkorom óta versenyszerűen sportolók, az ütő-rugó küzdősportok közül először a kick-box-al ismerkedtem meg, Budai Zsoltnál és Barnabásnál. Utána Láng Zoltánhoz kezdtem járni thai-box edzésekre. Már egy ideje építgettük a saját edzőtermünket Jászka Krisztiánnal és Szakál Szilárddal, amikor tavaly év elején már én itt kezdtem el versenyezni is.

A 2015-ös év roppant sikeresen alakult számodra. Tudnál mesélni a Fight Night Hungary 3 tornáról és Harcosok Klubja 19 rendezvényeken vívott bajnoki mérkőzéseidről?

A tavalyi évben nagyon aktív voltam,12 meccsem volt és sikerült mindet megnyernem. A Fight Night Hungary 3 gálán 2 meccsem volt egy éjszaka alatt, a döntőben Bereczki Dominikkel küzdöttem és egy kemény csata után került a derekamra a négyes torna öve. A Harcosok Klubja 19 egy két napos rendezvény volt, ahol a vasárnapi programban kaptam a főmeccset a profi muay thai magyar bajnoki övért Sebők Máté ellen. Az ellenfelem sérülés miatt nem jött ki a második menetre,így TKO-val győztem.

Április 3-án ismét a Fight Night Hungary rendezvényén lépsz ringbe, ellenfeled Borut Turk lesz. Mit lehet tudni előzetesen erről a küzdelemről és ellenfeledről?

Gőzerővel készülök április 3-ra, néhány videót megnéztem Borut-ról, fizikálisan erősnek tűnik és jól használja a muay thai technikákat, nem veszem félvállról, bár egyik mérkőzést sem szoktam. :)

Miskolcon milyen felkészülést követtek a küzdelmeid kapcsán?

Jászka Krisztián edző és edzőpartnerként is rész vesz a felkészülésemben és a klubunk (Vita Gym) saját nevelésű harcosai segítenek. Emellett olyan bunyósok látogatnak meg minket sparringokon, mint a Küzdő SE kiválósága Spéth Norbi, hogy egyet említsek a teljesség igénye nélkül.

A Borut elleni küzdelem után már körvonalazódik a folytatás? Szó volt korábban egy E.M.L európai döntőről.

Nem igazán tudom még, egyenlőre csak a Fight Night Hungary 4-re koncentrálok. Az E.M.L. európai döntő egy óriási lehetőség, azonban sajnos napi szintűek a robbantások Törökországban, Isztambulban is, így a családom és a menyasszonyom ezt a versenyt különösképpen nem támogatja, így ez egyenlőre kérdőjel.

Végezetül mit üzensz az olvasóknak?

Gyertek ki minél többen a Fight Night Hungary 4 rendezvényére, mert rengeteg tehetséges, győzelemre éhes magyar harcos fog a kötelek közé lépni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr798517886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása