TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor csak másfél-két kilóval volt nehezebb a szokottnál a UFC 196-on

2016.03.14. 09:25 td_interim

conor-mcgregor-ufc-196-weigh-02-750x370.jpg

Az meg önmagában váltósúly.

 

„Conor McGregor két súlycsoportot ment fel Nate Diaz ellen!!!” - ettől volt hangos az internet a UFC 196 előtt és közvetlenül utána, de ez még akkor sem a teljes igazság, ha a számok tényleg ezt mondják. McGregor jelenleg 145 fontban bajnok, a Diaz-meccs 170 fonton volt, szóval rengetegen süvöltötték azt, hogy az ír „tííííííííz kiló izmot pakolt magára OMG!!!!!” Aki eddig figyelt, az tudta, hogy ez nem igaz, és a váltósúlyú bűvészkedés jóindulatú csúsztatás, de ezt most hivatalos helyről is megerősítették.

McGregor kondicionáló edzője, az emberiség jövőbeli megmentője, John Connor egy podcastben nyilatkozott az ír tömegéről.

Conor abban a súlyban verekedett, ami a hétköznapi súlya – mindig. Erre a meccsre több fitnesz munkát végeztünk, mert megtehettük. Amikor 145-ben mérkőzött, olyan érzékeny volt a súly, hogy mindig óvatosnak kellett lennünk, mit csinálunk, nem tehettünk túl sokat. Nem akartuk, hogy felpumpálja magát, mert annál nehezebb utána lefogyasztani. Erre a meccsre csúcsformában érkezett.

McGregor teste a Max Holloway elleni meccsen elszenvedett ACL-szakadása után kezdett el átalakulni. A kényszerpihenő alatt kezdett el egyre több izmot magára pakolni – ettől az időszaktól fogva néz ki szatyros bácsinak a 145 fontos mérlegeléseken.

Ha megnézed a testét – nagyon sokat változott azóta. Ha megnézed, a segge is nagyobb lett, ami több erőt jelent, a combjai jóval nagyobbak, és a hátának az alsó része is jóval nagyobb.

Egy évvel később, Diego Brandao ellen McGregor már akkora volt, mint most.

Szóval, 168 fonton mérlegelt. Az 76 kiló. Valószínűleg egy vagy két kilóval volt több, mint amikor Dublinban és Bostonban küzdött, vagy Vegasban, Poirier ellen. Júliusban nem voltam ott Mendes ellen, szóval azt nem tudom. Aldónál megint csak valószínűleg ugyanez volt a helyzet. Tehát csak másfél, talán két kilóval volt nehezebb, mint a többi meccsén.

Tehát akkor most már hivatalos helyről is meg van erősítve, hogy Conor nem pumpálta fel magát, csak simán nem aszalt le a mérlegelésre. Örülök, hogy ezt megbeszéltük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558475360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása