TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor nem pihen, verekedni fog a UFC 200-on

2016.03.11. 14:48 td_interim

4586.jpg

Kutyaharapást szőrével.

 8_corners_banner_blog.gif

Conor McGregor-rajongók megnyugodhattok: az ír nem csak ugatta, hogy nem fog eltűnni, úgy fest, hogy ő lesz a július 9-i UFC 200 egyik koronaékszere – mondta Dana White.

A UFC elnöke az ESPN-nek adott telefonos interjút, melyben (egyelőre) lehűtötte azokat a tömegeket, melyek már Georges St-Pierre visszatérését vizionálták a UFC 200-ra. Viszont a vissza-nem-térő GSP kapcsán azt is elmondta, hogy a UFC 196-on Nate Diaztól fojtásos vereséget szenvedő McGregor ott lesz a gálán, és ketrecbe is lép. 

Amint lehet, újra verekedni akar. Megint fejest akar ugrani a sűrűjébe, és bunyózni. Dolgozunk már a következő ellenfelén. Ebben a bizniszben égned kell a vágytól, hogy küzdj. Conor McGregor a tökéletes példa erre. Ez a srác vissza fog térni, és újra bunyózni fog, a (UFC) 200-on.

White elmondása szerint a UFC 200-ból egyelőre még semmi sincs kész, most álltak neki a tervezésnek. A meccsmékerekkel szemben viszont gyakorlatilag már mindenki más nekiállta fabrikálni a maga párosításait, jellemzően St-Pierre-re fókuszálva. A kanadai sztár edzője, Firas Zahabi abszolút imádna egy GSP vs. Nate Diaz összecsapást, de Georges-ért beállt a sorba Donald Cerrone is. Dana White azt mondta, állati lenne egy Robbie Lawler vs. Nate Diaz meccs a váltósúlyú bajnoki övért, és ha már Lawler, akkor a könnyűsúlyú király Rafael dos Anjos is kinyilvánította, hogy örömmel összecsapna Ruthless-szel júliusban, ha lehetősége lenne rá.

Egyelőre ez csupán fantázia, de Conor már biztosan ott lesz Las Vegasban, valószínűleg a pehelysúlyú övét védi meg Jose Aldo vagy Frankie Edgar ellen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr458465248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása