TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az élet csodálatos: 4/20-ig tart Nate Diaz orvosi eltiltása

2016.03.08. 14:25 td_interim

8_1.jpg

:3

 8_corners_banner_blog.gif

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, mégis az: Nate Diazt április 20-ig tiltották el az orvosok a harctól UFC 196-os, Conor McGregor felett aratott győzelme után. A Nevada Állami Atlétikai Bizottság azért pihenteti Diazt, mert McGregor egyik pofonjától felszakadt a bőr a jobb szeme fölött.

Aki nincs vele tisztában: április huszadika a marihuána-fogyasztók kultikus napja, a szmokizás nem hivatalos ünnepe. A 420 napon ezért minden érintett igyekszik végig füstben úszni, de különösen délután négy óra húsz perckor. Mivel a Diaz testvérek fűfogyasztása jól dokumentált, nem is lehetett volna ennél klasszabb időpontot kijelölni.

Így képzelem Nate forgatókönyvét: mivel most másfél hónapig nem verekedhet, az eltiltás lejártáig szmokizással üti el az időt, aztán 420 napon még rádörrent egy dzsojára, hogy megünnepelje a dzsojáradörrentés világnapját. 4/21-én meg jöhet a bunyó.

Nate egyébként a UFC 196 utáni sajtókonferencián azt mondta, hogy Dana White szavaival ellentétben dehogy készült triatlonra, amikor megcsörrent a telefonja 11 nappal a gála előtt, a McGregor-meccs lehetőségével: épp egy jachton csillezett Gilbert Melendez társaságában. Most kirakott egy videót, amin tequilával koccint ezen a kiruccanáson:

 

De a legjobb az egészben mégiscsak az, hogy a jacht a mexikói Cabo partjainál cirkált, amit úgy kell kiejteni, hogy kábó. Tökéletes!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr778454350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása