TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo kihívta McGregort, a Twitter népe meg elégette Aldot

2016.03.06. 14:53 td_axl

aldo_mcgregor.jpg

Időzítés és precizitás, nos, ez most ismét nem jött ki Aldo-nak. SPOILER!

Legalábbis a rajongók elevenen szétszopatták a korábbi pehelysúlyú bajnok José Aldot ma hajnali Twitter postját követően. És nem csupán az ír és amerikai fanok, hanem a brazil sajtó és odaszólt a brazil legendának. De miért is? Nos, Conor McGregor ma hajnalban a második menetben vereséget szenvedett Nate Diaz ellen egy pattanásig hájpolt meccsen. Conor eredetileg a könnyűsúlyú címért ment volna Dos Anjos ellen, aki megsérült így késői megugrót kerestek a helyére. Aldo meg az elmúlt hetekben több helyen lenyilatkozta, hogy bármikor kész revánsot venni azért az ominózus 13 másodperces vereségért Conor ellen, de mikor jött a telefon, nem vállalata a bunyót Dos Anjos helyén. Így érkezett Nate és így lett váltósúlyú a buli, ami úgy tűnik túl sok lett Conor-nak, hátsó fojtással kikapott Diaz ellen. A Twitteren meg megindult a lavina, ahogy azt várni lehetett, Aldo is előtt egy erős postot:

José Aldo: Találkozunk az UFC 200-on, Conor, a tündérmesének itt vége. Nem menekülhetsz immár, itt az idő a visszavágóra, punci!  

Conor az UFC 196 utáni sajtótájékoztatón lényegesen vékonyabb arccal nyilatkozva megemelte kalapján Diaz előtt és tiszteletteljesen beszélt a történtekről, Aldo üzente azonban ebben a mentális helyzetben sem térdeltette meg őt:

Aldo-nak ott volt a lehetősége, hogy ma megküzdjön ismét ellenem. Nem élt ezzel. Itt ülhetne ma velünk, ott ülhetne, ahol most Nate Diaz ül. Ő volt az első opció RDA helyettesítésére. Azt mondta korábban, hogy bárhol, bármikor, de mégsem jött el. Most pedig Diaz legyőz engem és Aldo ezt ünnepli módfelett. Ez egy vesztes ember ismérve, nem egy bajnok kvalitása. - mondta Conor. 

A teljes McGregor vs Diaz meccs
Conor McGregor v Nate Diaz Full Fight

Conor McGregor v Nate Diaz Full Fight

Posted by Fightfan.si on Saturday, March 5, 2016

 

Conor álláspontját a rajongók is osztják, vagyis olyan érdekes érzelmi reakcióhullám jött létre, mikor a Conor-gyűlölők végre a szélrózsa minden irányába üvöltik, hogy vééééégre!!!, de mellette becsicskítják Aldot is, hogy ne legyen hullagyalázó és újabb mémeket gyártanak 13 másodperces bukásáról. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr868448558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása