TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 196: McGregor vs. Diaz élő közvetítés

2016.03.05. 18:50 td_interim

ufc-196-mcgregor-v-diaz-featured.jpg

Katt.

 army_banner_blog.gif

Na, akkor essünk neki végre: éjjel jön a UFC 196, amiről már mindenki tudja, hogy a főmeccsén Conor McGregor és Nate Diaz csap össze váltósúlyban, és a páros folyamatos ordibálva fikázása ellenére azt sem sikerült elfelejteni az embereknek, hogy a rendezvény előmeccsén meg a női harmatsúlyú bajnok, Holly Holm védheti meg Ronda Rouseyról lerúgott bajnoki övét Miesha Tate ellen. Epik.

A felvezető kártya is tartogat izgalmakat bőven: a UFC Fight Passen érkező, hárommeccses kezdőcsomag élére tették a Diego Sanchez vs. Jim Miller könnyűsúlyú oldszkúlbunyót, a FOX Sports 1-en közvetített, második prelim-adag pedig a Brandon Thatch vs. Siyar Bahadurzada 170 fontos főmeccsel támad.

A UFC 196 Fight Pass-prelimjei 00:30-kor kezdődnek, a tévés prelimek 02:00-kor, a pay-per-view-s főkártya pedig 04:00-kor. Élő adást itt és itt találtok.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr58446920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ 2016.03.06. 11:22:32

nem volt ez a meccs megbundázva? Mcgregor egyszerűen csak hagyta magát "lebírkózni" a végén

papenDED 2016.03.06. 11:59:34

Nem kell keresgélni itt a válaszok közt édes 1 komám... Fokd föl úgy, hogy Mekgregor egy nagy segg amit most éppen jól elpicsáztak!;D

Erik Polgár 2016.03.08. 10:24:22

de nagyon is megvolt bundázva mert a második menet felétől mintha kapott volna egy jelet és már semmi védekezést nemcsinált...

chuck-d 2016.03.08. 15:08:55

@Erik Polgár: végre valakinek van szeme is a sporthoz, az egyik kameraállásból hallani lehetett, hogy White bekiabálja a második menetben 2:09-nél a stock tone vezényszót, nyers fordításban hagyd bent a hangsúlyt, tehát veszítsd el az ütemet és Conor pont onnantól nem talál, szétesik. csak azért indít, hogy a látszatra még adjon. a giliszta Diaz meg ezzel sem tudott mit kezdeni, a keze is elment, tenyérrel ütött, le kellett térdelni és odaadni a nyakat, hogy be tudja fejezni. Dana üdvöskéi a tesók a háttérben, Nate is tele lett tömve dollárral az előző meccsen a semmiért, tálcán kapják a legjobbkor a lehetőségeket, átlátszó. már mindenhol megírták, hogy Diaz titokban Mexikóban fogyasztott, amikor még elvileg nem is tudta, hogy beugrós lesz. minden elismerés McGregornak, hogy az UFC ellenszelében is helytállt.

2016.03.08. 22:47:21

@Erik Polgár:
Dana - Conor lemész a 2.ban.
Conor - Igen is Dana!

Hát jah, McGregor már csak ilyen. :D

Egyáltalán nem arról volt szó, hogy a 2. menet 2:23nál olyat kapott, hogy onnantól lekapcsolták a software-t, és csak a hardware működött. Neeem, semmi ilyesmire ne gondolj!
süti beállítások módosítása