TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elszabadult a pokol a McGregor – Diaz szembesítésen (videó)

2016.03.04. 14:21 td_interim

proxy.jpg

Conor túltolta.

 8_corners_banner_blog.gif

Tegnap este tartották a UFC 196 végső sajtótájékoztatóját, ahol Conor McGregor és Nate Diaz farkasszemezése balhéba torkollt – komoly dulakodás alakult ki, Diaz csapata felrohant a színpadra, épp csak bunyó nem kerekedett:

Az egész azzal kezdődött, hogy McGregor, olyan Ronda Rousey-módra belearaszolt Diaz harci állásába, aztán hirtelen ököllel megütötte Diaz öklét.

 

Ezt később az ír „slapnek,” szóval kábé egyszerű, tenyeres meglegyintésnek titulálta – itt a lassítás:

 

A fentiek után a FOX stúdiójában külön szobában ültették le McGregort és Diazt egy hey pussy, are you still there?-interjúra, és a hírek szerint egy tucat rendőr biztosította, hogy ne menjenek át a szomszédba a másik fogáért. Az extra paprikás hangulatú felvételen McGregor büszkén meséli, hogy Diaz csuklója a „legyintése” után már sose lesz a régi. 

McGregor most óriási köcsögséget csinált. A mérkőzés felvezetésekor senki egy szót sem szólhat rá, amíg csak a száját járatja, de megvan annak az oka, hogy miért nem szabad a másikhoz nyúlni a „fight” felhangzása előtt. A sajtóértesülések szerint Diaz kezének nem lett komolyabb baja, de ezzel a legyintésnek becézett öklössel az ír akár csontot is törhetett volna.

Persze Diaz bunyózott már korábban is sérülten, és most sem fog visszalépni a mérkőzéstől, mert #209 #faszagyerek, és különösképpen #kellapénz. Csak azért komoly különbség van aközött, hogy edzésen véletlenül lezúznak, de eltitkolod, hogy felléphess, meg aközött, hogy valaki csak úgy, a show kedvéért szándékosan megnyomorít, aztán utána még ezzel el is büszkélkedik élő adásban, és a képedbe röhög.

Bízzunk benne, hogy igazak a sajtóértesülések, és ez a fiaskó nem lesz hatással Diaz szombat éjjeli teljesítményére.

Ja, amúgy a tegnapi sajtókonferencián Holly Holm és Miesha Tate is farkasszemezett egyet, ők úgy, mint civilizált emberi lények:

 

A konferencia teljes felvétele:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr648443362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása