TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Látványos meccseken egy győzelem, egy vereség lett a Militans MMA hétvégi, hollandiai mérlege (videó)

2016.03.02. 15:12 td_interim

unspecified.jpg

Vasárnap a hollandiai Haarlem Fight Night-on vendégeskedett a Militans, két fiatal bunyósuk is ringbe lépett a K-1 szabályrendszerű profi kick-boxgálán. Kattintás után a klub vezetője, Kemecsei Bálint beszámolója következik, valamint Laska Tamás mérkőzésének legszebb pillanatai.

army_banner_blog.gif 

Csapatunk eddigi legnívósabb és legszínvonalasabb gálája zajlott le vasárnap Haarlem-ben. Ilyen minőségű bunyót nem nagyon lát sajnos magyar ember élőben, valami félelmetes, milyen magas szinten megy itt a kickbox/K-1. Óriási dolog, hogy egy ilyen eseményen küzdöttünk, és az hogy Laska Tamás és Góman Renátó milyen remekül helyt álltak, az még ennél is nagyobb!

Tomi meccse a negyedik volt, Renátóé a tizenegyedik. Tomi ellenfele egy profi MMA harcos volt, Mitchell Cadeau, igen tekintélyes ketrecharc múlttal, de ez volt az első K-1 meccse. Tomi azonnal az első menetben üdvözölte is az álló harc világában, és nagyon keményen leütötte egy jobbegyenessel a balkezes ellenfelét. Azonnal rá is számoltak, de nagyon kemény volt a srác, mert végül ezek után is végig állta a 3 menetet és végül sima, egyhangú pontozással győztünk. Szenzációs teljesítmény volt!

Renátó ellenfele egy jóval idősebb és rutinosabb marokkói harcos volt, Mohamed Ali, aki messze a legmagasabb versenyző volt a nyolcas tornában, aminek a tagjai voltak Renátóval. Egy óriási adok-kapok háborúban végül a jobb clinchnek köszönhetően kikapott Renátó, de ő is akkora verést mért az ellenfelére, hogy utána fel kellett adnia a tornát, azt mondta kicsivel a meccs után, hogy Renátó szétrúgta a lábát, nem bír rá állni. Talán a szerencse ma nem velünk volt, de nem akármi volt látni, hogy ezen a félelmetesen magas szinten is helyt állt Renátó mindössze 18 évesen!!! Ő volt a legfiatalabb a tornában és nem okozott szégyent!

Büszke vagyok nagyon mindkét harcosomra, az egész országnak hírnevet és dicsőséget hoztak! Hollandiában is megmutattuk mi az a Militans csapat!!! Köszönjük mindenkinek a támogatást, novemberben jövünk vissza és ennél még jobbak leszünk, mindkettőjüket ismételten meghívták ugyanis a következő, még nagyobb költségvetésű HFN gálára!!!

Egyébként a hollandok hihetetlenül kedvesek voltak, Renátó teljes utazási költségét állták és még keresett is, annak ellenére, hogy nem nyerte meg a B kategóriás tornát, plusz mindketten kaptak a szervezőtől egy-egy bőr, Joya márkájú verseny kesztyűt. Külön, csak a saját meccseikkel már másnap megkapták a DVD-iket is HD minőségben!

A szállásban, a felkészülésben a Gym Haarlem tökéletes volt, ennyire kedves embereket ritkán látni, nagyon szeretek kijárni ide, hiszen a legnagyobb sztár bunyós is teljesen szerény náluk! Minden támogatónknak és és azoknak, akik drukkoltak, nagyon köszönjük! Hamarosan folytatódik a holland álom! CSAK A MILITANS!!!

És akkor jöjjön Laska Tamás meccsének highlight-videója: 

forrás: Militans MMA

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr378435090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása