TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Diaz hülyére fogja bokszolni McGregort

2016.03.01. 17:12 td_interim

main-conor-mcgregor-v-nate-diaz.jpg

Mármint ezt Nate edzője mondja.

 8_corners_banner_blog.gif

Sokan hajlamosak, hogy elhiggyék, a passzátszél is Conor McGregor seggéből fúj, de Richard Perez nincs köztük.

Perez, aki már tizenöt éve Nate Diaz bokszedzője, a Submission Radio-nak nyilatkozott, és egészen biztos abban, hogy ha állva marad a küzdelem, akkor tanítványa úgy el fogja füstölni az írt, mint a szokásos, reggeli dzsojáját.

McGregor jó állóharcos. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem az, de Nathan jobb nála. Mármint, ha Nathan követi a stratégiát, hülyét fog belőle csinálni.

McGregor köszöni a hozzászólást, de nem ért egyet: az ír a hírhedt múlt heti sajtókonferencián természetesen nagyon leszólta hétvégi ellenfele képességeit.

Jön előre, de a ringkontrollról alkotott fogalmai igazán nagyon amatőr szintűek. Ahonnan én jövök, ott ez kezdő szintnek számít. Úgyhogy majd megérti, mi a különbség egy amatőr és egy világbajnok között.

Perezt nem hatja meg a duma, szerinte szombat éjjel egyvalaki biztosan nagyon meg fog lepődni a ketrecben.

Az a helyzet, hogy Nate sokkal jobb állóharcos, amikor jó formában van és nem sérült, meg nincs semmi panasza. Szóval, amikor eljön a bunyó éjjele, McGregor sokkot fog kapni.

Mellékesen jegyezzük meg, hogy a „motivált B.J. Penn,” az „azzal a nézéssel a szemében Chuck Liddel,” a „tengerszintes Cain Velasquez” és társaik mellé most már felvéshetjük a „stratégia-követő Nate Diazt” is, mint mitikus, nyerő embert.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr428432718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása