TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mostantól az IMMAF a világ egyetlen amatőr MMA világszervezete

2016.02.23. 14:14 td_interim

img_8116.jpg

A WMMAA a továbbiakban nem korlátozza a profi bunyósok részvételét a versenyein.

army_banner_blog.gif 

A WMMAA (World Mixed Martial Arts Association / Kevert Harcművészet Világszövetség) változtatott a szabályain, így mostantól 50 tagországával (köztük Magyarország, Magyar MMA Prémium Liga) az IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation / Nemzetközi Kevert Harcművészet Szövetség) a világ egyetlen olyan nemzetközi kevert harcművészetet irányító világszervezete, amely kizárólag a kezdő, azaz amatőr versenyzők képzésére, versenyeztetésére összpontosít.

Február 8-án a WMMAA, amely alternatív versenyképes közeget biztosított korábban az amatőr versenyzőknek, bejelentette, hogy ezentúl profi versenyzőket is szívesen lát a WMAA bajnokságain.

Az WMMAA következőt írta a weboldalán:

2016 január 1-től a WMMAA visszavonja az eddig érvényben lévő szabályozásokat a WMMAA bajnokságokra való nevezéssel kapcsolatban. A professzionális szférában elért MMA győzelmek száma ezentúl nem korlátozódik 5-re. 2016 eleje óta így nincs semmilyen korlátozás, tehát bármely versenyző részt vehet a WMMA versenyein, aki szeretne.

Az IMMAF kritériumai szerint a nevezők nem rendelkezhetnek profi szférában szerzett tapasztalattal, ha részt akarnak venni az IMMAF bajnokságokon.

Az IMMAF professzionális versenyzőnek tekinti az adott nevezőt, ezáltal kizárja őt a jelentkezésből, ha eleget tesz az alábbi kritériumok egyikének:

• Rendelkezik Pro MMA vagy egyéb professzionális harcművészeti sportolói engedéllyel, amelyet hivatalos szerv állított ki

 

• Rendelkezik Pro MMA vagy egyéb professzionális harcművészeti sport promóciós szerződéssel

 

• Honoráriumot kapott egy professzionális MMA vagy egyéb professzionális harcművészeti sportolói meccsben való részvételért

 

• Részt vett egy professzionális szintű MMA meccsen az egyesített szabályozások keretei között, vagy ezzel egyenértékű szabályozások mellett mérkőzött meg abban az adott országban, ahol az adott viadal megrendezésre került

 

• Megmérkőzött egy Pro MMA-s múlttal rendelkező ellenféllel

 

• Publikusan közzétett, professzionális MMA adatokkal rendelkezik

forrás: Tánczos Gábor / HMMAF

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr698413528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása