TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Overeem vs. Arlovski lesz a rotterdami UFC-gála főmeccse

2016.02.21. 15:14 td_interim

12742554_1120884177923864_4270483035642859069_n.jpg

Ilyen sincs minden nap: éles mérkőzésen csapnak össze csapattársak.

 8_corners_banner_blog.gif

Forró lesz a talaj a következő hónapokban a Jackson-Winkeljohn MMA Academyn: Alistair Overeem és Andrei Arlovski ugyanis egymás ellen kell, hogy készüljön. Úgy fest, az új-mexikói csapat két nehézsúlyúja feszül majd egymásnak május 8-án, a rotterdami UFC-gála főmeccsén. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a szervezettől, de a CNN/Bleacher Report-os Jeremy Botter tweetje nyomán mégis mindenki tényként kezeli már a párosítást.

Azóta meg pláne, hogy a tweet robbanása után az MMAFighting.com megkereste a JacksonWink vezető edzőjét, Greg Jacksont, aki a UFC-vel szemben nem titkolózott: azt mondta, hogy valóban ez a bunyó következik, és egyik harcos sem fogja emiatt elhagyni a csapatot. Viszont más időben és más edzőkkel készülnek majd a megmérettetésre.

A különleges szituáció további különlegessége, hogy Jackson ezúttal nem lép hátra, Arlovskit fogja segíteni majd a ketrec sarkából. 2012-ben, a UFC 154-en Jackson nem vett részt a sarokmunkában, amikor az akkor szintén együtt edző Georges St-Pierre és Carlos Condit csapott össze. Most azért vállal szerepet a sarokban, mert „Andrei speciális eset.”

Overeemnek nem ez lesz az első alkalom, hogy edzőtárssal bunyózik élesben: a K-1 2010-es WGP-jének elődöntőjében Gökhan Sakit győzte le, aki akkor, mint a Reem, Gloden Glory-tag volt.

Arlovski feltámadós tündérmeséje januárban ért véget, amikor Stipe Miocic villámgyorsan, meccsük első menetének elején kiütötte. Előtte a fehérorosz hat mérkőzést nyert meg zsinórban.

Overeem ezzel szemben utolsó három ketrec-jelenését megnyerte, decemberben a korábbi világbajnok Junior dos Santost ütötte ki. A holland a hét elején írt alá új szerződést a UFC-vel, akkor egyből be is jelentette, hogy ő lesz a rotterdami gála fő attrakciója.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558408490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása