TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: „Nagyobbak a mogyoróim, mint a tieid!” „Hajléktalanná verlek!” - pompásan alakul a Kimbo-Dada show

2016.02.18. 18:39 td_interim

press1.jpg

Kit érdekel a UFC, ha ilyenek mennek a Bellatorban?

army_banner_blog.gif 

Holnap éjjel jön a Bellator 149, a Ken Shamrock vs. Royce Gracie 3-mal és a Kimbo Slice vs. Dada 5000-rel (fantasztikus felszopóvideó emitt), és annak ellenére, hogy szörnyű meccsek várhatók, mégsem történhet velünk jobb dolog a héten.

A gála másodhegedűsei ugyanis úgy csobbantak bele a hájpba, hogy az évek óta példa nélküli az MMA-ban. Kimbo (aka Kevin Ferguson) és Dada (aka Dhafir Harris), a két, egykori jó barátból ősellenséggé vedlett gettódömper olyan trash talkot zúdított a nyakunkba, ami Quinton Jackson fénykorának bepofázásait idézi. Azaz még távolról sem emlékeztet Conor McGregor zsarnokoskodására, fifikás helyett csak simán mocskos szájú és röhejes, és mivel egyszerre ketten puffognak, garantált az ovihangulat.

Már a pár nappal ezelőtti nyilatkozatok is olyan gyöngyszemeket rejtettek, mint hogy Kimbo szét akar törni valamit Dadán, Dada pedig hajléktalanná akarja verni Kimbót, de az igazi a tegnapi sajtótájékoztató volt.

Még mielőtt belenyalnánk a jóba, legeltessük a szemünket egy kicsit Dada 5000 mozgáskultúráján. A felvételek a Bellator 149 tegnapelőtti nyílt edzésén készültek: 

 

 

 

Ugye, félelmetes? Mások szerint sem az, Kimbo nyilván egyből nekiállta cinkelni ellenlábasa teljesítményét, aki naná, hogy azzal vágott vissza, hogy szándékosan mutatta azt, amit. Vagyis a teljes, fenti szerencsétlenkedés csak altatás volt. Megnyugtató!

Ez a nyugalom a tegnapi, csoportos sajtótájékoztatóra egészen az első másodpercig volt jellemző, mert a legutoljára érkező Kimbo még le sem ült, máris ekézni kezdte Dadát, aki szintén nem maradt adósa az egykori YouTube-sztárnak. Néhány nyugis perc következett, amikor a Bellator fejesek szóltak az újságírókhoz, utánuk Royce Gracie és Ken Shamrock köszöntötte a sajtósokat. Kimbo nem köszöntött senkit, mondván megvárja a kérdéseket, és lazán hátradőlt – pár másodperccel később meg már megint habzó szájjal ordibálva ugrott a legelső szótagra, ami elhagyta Dada száját. Oltári vicces:

 

 

A sajtáj során később tényleg lementünk dedóba, amikor Kimbo azzal hozakodott elő, hogy neki sokkal nagyobbak a mogyorói, mint Dadának, akinek "csecsemő mogyorói" vannak, és érvelésül neki is állt elővenni a zacsit, a mellette ülő Gracie legnagyobb rémületére. Erről végül letett, ami már csak azért is szerencsés fordulat, mert – mint később ő magának is leesett – a sajtóeseményt a helyszínen nézte végig a kislánya is. 

 

 

Ezek csak a sajtótájékoztató abszolút koronaékszerei voltak, további dedós sértegetésekért – melyek során még a bolhapiacozás és az e-mailezés is előkerül! - nézzétek végig az esemény teljes felvételét:

 

 

Bónusztartalomnak pedig álljon itt Kimbo válasza arra a kérdésre, hogy hisz-e a bunyó előtti szexmentességben: 

 

Kimbo Slice's policy on sex before fights. #youknow

MMAFighting.com (@mmafightingdotcom) által közzétett videó,

 

 

Este mérlegelés!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr388401576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása