TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ez igen, Bellator: állat lett a Royce/Ken/Kimbo/Dada visszaszámlálás videó

2016.02.13. 18:12 td_interim

Jövő pénteken olyan gála jön, amit így 2016-ban élből kiröhög az ember: a dinoszaurusz korú Ken Shamrock ismét ketrecbe lép, ezúttal a hasonlóan nem fiatal Royce Gracie ellen, hogy trilógiává dagasszák a modern MMA első nagy rivalizálását. Előttük pedig Kimbo Slice verekszik meg egy barátból ellenséggé vált Dada 5000-rel egy szintén rég túlkoros meccsen. Ezt hozza a február 19-i Bellator 149, és persze, hogy felrémlik a promóció 138. nekifutása, ahol Kimbo egy botrányosan gyenge, és valószínűleg eladott mérkőzésen kiütötte Shammyt.

A szervezet viszont most alaposan nekifeszült annak, hogy feledtessék az említett fiaskót, és csodák-csodája: sikerül is nekik. A fenti visszaszámlálás videó ugyanis nagyon jó lett, a nézése közben az ember tényleg elhiszi, hogy ezek a szebb napokat látott legendák még mindig képesek komoly teljesítményre. Meg a YouTube-sztár és a piroshajú is. Amikor majd bezárul a ketrec ajtaja, és felhangzik a "fight!", nagyon valószínű, hogy ismét a szép emlékek páros lábbal tiprását láthatjuk majd, de addig ez a közel negyven perces képsor elfeledteti velünk a valóságot, és elrepít egy álomvilágba. Bravó, Bellator, ez tényleg ász lett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr748387726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása