TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rockhold azt súgja, Weidman a másodikban ki fog dőlni!

2016.02.16. 10:45 td_Emree

02_05010006_54e57f_2591147a.jpg

Csak két kezem van, de több menetre nincs is szükségem!

army_banner_blog.gif

Az UFC 194-en Luke Rockhold abszolút domináns teljesítmény után a negyedik menetben kiütötte Chris Weidmant. Ezek után az UFC meccsszervezői felülve a „tökéletesen felesleges visszavágók vonatára” belebegtették a Rockhold vs. Weidman II-t. Az UFC középsúlyát olyan nevek erősítik, mint Jacaré Souza vagy Yoel Romero a szebb napokat megélt harcosokról nem is beszélve, Silva, Bisping. A sort hosszan lehetne folytatni, de nem tesszük, hanem elfogadjuk azt, amit Luke Rockholdnak is kellett vagyis, hogy az UFC 199-en – pedig ezt a gálát nagyon nem akarta - ismét Chris Weidmannel méri össze a kiskesztyűt – ez ellen már kevésbé tiltakozott.

Időpont és helyszín még nincs, csak találgatások – valószínűleg júniusban, valahol az USA nyugati partján lesz esedékes a dolog. Találgatások mellett jóslatok is vannak, hiszen a sors nemcsak Pataki Attilát áldotta meg azzal a tehetséggel, hogy a természetfelettivel kapcsolatba lépve súlyos kijelentéseket tegyen a jövőre nézve.

Weidman lemegy a második menetben. Félidőnél eltakarítom az útból, már majdnem rosszul is érzem magam emiatt.

Ray Longo, az ex-bajnok edzője azzal próbálta magyarázni pártfogoltja teljesítményét, hogy az törött lábbal lépett ketrecbe. Rockhold, azonban a jelek szerint nem vette be a dolgot – személy szerint én sem.

Ez egy vicc! Ismerik a helyzetemet. Antibiotikum kúrán voltam – a meccset megelőzően és alatta is – mégis szétrúgtam a seggét.

Chris Weidman mellett szóljon ugyanakkor, ő sosem hivatkozott sérülésre, hogy így magyarázza a bizonyítványt, elismerte, aznap Luke Rockhold volt a jobb kettejük közül.

A felvételt itt nézhetitek meg:

Nektek mi a véleményetek, kell ez a visszavágó? Hallgattok az új bajnokra, Luke Rockholdra és a nehezen megkeresett pénzeteket feltennétek az ő, második menetes győzelmére? Én csak annyiban reménykedem, hogy nem lesz kettejük közt több visszavágó, bár, ha Weidman győzne erre komoly esélyt látok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr328394968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása